Oldal frissítése

RODECaster Duo

5 2 értékelés
193 790 Ft

RODECaster Duo

A RODECaster Duo streaming konzol nagyszerű eszköz podcastok, tartalmak, adások és különféle online kommunikáció készítéséhez. Két XLR/TRS Neutrik combo bemenettel rendelkezik mikrofonok, hangszerek és vonalszintű berendezések csatlakoztatásához. A minőségi Revolution Preamp előerősítők gondoskodnak a bemenet kívánt szintre történő felerősítéséről. A beépített 2,4 GHz-es vevő lehetővé teszi bármely RODE vezeték nélküli mikrofon és Wireless GO sorozatú adó csatlakoztatását. A kiváló hangminőséget a belső APHEX® DSP biztosítja a tökéletesen beállított előbeállításokkal, így a lehető legegyszerűbb a professzionális hangzás elérése. Az egyszerű kezelhetőséget fokozza a haptikus rezgésérzékeléssel ellátott, áttekinthető 5,5"-os érintőképernyő, a forgókód, az intuitív elrendezés és a professzionálisan kifejlesztett és testre szabott előbeállítások.

A RODECaster Duo streaming konzol legfontosabb jellemzői

  • Két analóg bemenet kiváló minőségű XLR/TRS Neutrik® combo csatlakozókkal mikrofonok, hangszerek és vonalszintű eszközök csatlakoztatására.
  • Hét független jelforrás, amelyek külön-külön hozzárendelhetők a fizikai és virtuális faderekhez
  • Négy fizikai fadder kiváló minőségű feszültség-potenciométerekkel és három virtuális fadderrel
  • Beépített vezeték nélküli vevőkészülék akár két RODE IV sorozatú adó csatlakoztatásához (beleértve a Wireless PRO, Wireless GO II és Wireless ME adókat).
  • Teljes körű APHEX stúdió hangfeldolgozás és beépített RODE FX effektek
  • Hat teljesen programozható RGB háttérvilágítású SMART pad bankváltással
  • A RODECaster Duo streaming konzol két USB-C interfészt tartalmaz két számítógép vagy mobileszköz csatlakoztatásához.
  • Bluetooth a telefonhívások vagy az intelligens eszközökről érkező üzenetek minőségi integrációjához
  • Többsávos vagy sztereó felvétel microSD kártyára, USB tárolóeszközre vagy számítógépre
  • Két nagy teljesítményű fejhallgató kimenet TRS 6,3 mm-en
  • Többfunkciós TRRS 3,5 mm-es csatlakozó mikrofonos fejhallgató csatlakoztatásához (TRS 3,5 mm-es csatlakozóval rendelkező fejhallgatók kiegészítő kimeneteként is használható).
  • Két szimmetrikus vonal kimenet TRS 6,3 mm-es csatlakozókon a hangos zenehallgatáshoz vagy más eszközökhöz való csatlakoztatáshoz
  • 5,5" nagy felbontású LED-es érintőképernyő haptikus visszajelzéssel

Széles körű csatlakoztathatóság és könnyű kezelhetőség

A beépített Bluetooth, a két USB-C, valamint a Wi-Fi és Ethernet csatlakoztathatóság megkönnyíti az okostelefonokhoz, számítógépekhez és egyéb eszközökhöz való csatlakozást. A mix tökéletesen testre szabható, így minden felhasználó a RODECaster Duo-t pontosan az igényeinek megfelelően konfigurálhatja. A hat programozható és színesen megvilágított SMART Pads bankváltás támogatással használható hangok, loopok, jinglik vagy akár egész dalok triggerelésére. Ugyanígy alkalmasak audio FX effektek aktiválására a bemeneteken. A padok teljes mix-akciók és MIDI-parancsok kiváltására is használhatók.

Támogatott operációs rendszerek: macOS 10.15 és újabb verziók
Windows 10 1803-as vagy újabb verzió
Windows 11

Kivitel:Méretek: 235 × 225 × 76 mm (hosszúság × szélesség × magasság)
Tömeg: 1,131 kg

Standard tartozékok:Tápegység
USB-C - USB-C kábel
Szoftver RODE Central

Paraméterek

Típus

Típus Digitális
Effektek Effekt egységgel

Csatorna tulajdonságai

Mute 4 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Bluetooth, Érintőképernyő, Beépített hangkártya USB porttal, Fantom tápegység + 48V, Feszültség potenciométerek

Bemenetek

Combo XLR 2 ×
Hi-Z 2 ×

Kimenetek

6,3 mm jack 2 ×
Fejhallgató csatlakozó 3,5 mm Jack, 6,3mm Jack
Kód:  ROD040b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MROD212
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10