Oldal frissítése

RODE Wireless PRO

5 3 értékelés
180 490 Ft

RODE Wireless PRO


RØDE Wireless PRO - élvezd a vezeték nélküli kapcsolat szabadságát

A RØDE úttörő szerepet játszott az ultrakompakt vezeték nélküli mikrofonok kategóriájában, és ez a hagyomány folytatódik a RØDE Wireless PRO-val, egy kompakt vezeték nélküli mikrofonrendszerrel, amely fejlett Series IV digitális átvitelt használ 2,4 GHz-en és saját fejlesztésű kodeket közel nulla késleltetéssel és 128 bites titkosítással,a kristálytiszta és hihetetlenül stabil hangzásért, akár 260 méteres hatótávolsággal. A RØDE Wireless PRO-ra minden helyzetben számíthatsz - teljes körű felvételi vagy streaming megoldás broadcast és videó alkalmazásokhoz.

A RØDE Wireless PRO segítségével soha nem veszíted el felvételeidet

Nincs annál rosszabb, mint amikor hangot importálsz a szerkesztőprogramodba, és azt látod, hogy a felvételed meg van vágva és nem használható. A RØDE Wireless PRO-val ez a probléma a múlté. A belső 32 bites float felvétel minden felvételkor biztonságos biztonsági mentést biztosít a hanganyagról. A Safety Channel további védelmi szintet biztosít. A hangfelvétel két csatornán történik - az egyik teljes hangerővel, a másik -10 dB-es csillapítással. Ezért a forrás hangerejének hirtelen megnövekedett hangereje (pl. kiabálás) miatt elrontott hangsávot ki lehet cserélni.

Tökéletesen szinkronizált hang és videó

A RØDE Wireless PRO kétcsatornás rendszer kényelmes időkód funkcióval rendelkezik a hang azonnali szinkronizálásához az utómunka során - így többé nincs szükség bonyolult és drága külső időkódrendszerekre. Figyeld a hangot a helyszínen a beépített hangerőszabályzóval ellátott, nagy teljesítményű fejhallgató kimenettel. A fejhallgató a vevőegység fejhallgató kimenetére csatlakoztatható. Ebben az esetben úgy működik, mint egy hagyományos fejhallgató, mikrofon használata nélkül.

Top hangzás minden helyzetben

A RØDE Wireless PRO rendszer a belső 32 bites float felvétel mellett számos más funkciót is kínál, amelyek minden helyzetben tökéletes hangzást ígérnek. Biztosítsd a sima és kiegyensúlyozott hangzást az intelligens GainAssist technológiával a rugalmas bemeneti erősítésszabályozáshoz. A rugalmas erősítésszabályozók és az előre beállított üzemmódok segítségével a vevőegység kimenete tökéletesen illeszkedik telefonhoz vagy kamerához.



Egyszerű konfiguráció, ellenőrzés illetve tökéletes kompatibilitás

A fényes LCD-kijelzőn könnyen ellenőrizheted a hangszintet, és a dedikált kezelőszervek segítségével menet közben konfigurálhatod a beállításokat - az erősítéstől a felvételek indításáig. A RØDE Wireless PRO rendszer számítógép vagy okostelefon és a RØDE Central alkalmazás segítségével a saját igényeidhez igazítható. Az analóg (3,5 mm) és digitális (USB-C) kimeneteknek köszönhetően a RØDE Wireless PRO kompatibilis kamerákkal és más audioeszközökkel, iOS és Android okostelefonokkal és táblagépekkel, valamint Windows és Mac számítógépekkel.

A RØDE Wireless PRO kompakt és remekül hordozható

A RØDE Wireless PRO nagyon könnyű és kompakt kialakítással rendelkezik, így bármilyen felvételkészítő berendezés nagyszerű kiegészítője lehet. A mellékelt intelligens töltőtáska nemcsak védi a RØDE Wireless PRO-t útközben, hanem biztosítja, hogy mindig fel legyen töltve. A belső akkumulátor mindhárom komponens két teljes feltöltést bír el. Emellett nagyon gyors adatátvitelt is lehetővé tesz, így útközben is gyorsan exportálhatsz felvételeket. A 3,5 mm-es csatlakozók is zárhatóak, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a mikrofon felvétel közben lecsatlakozik.

A RØDE Wireless PRO legfontosabb jellemzői

  • Kétcsatornás kompakt vezeték nélküli mikrofonrendszer
  • RØDE IV sorozat 2,4 GHz-es digitális átvitel
  • 128 bites titkosítás
  • Stabil broadcast minőségű hang
  • A RØDE Wireless PRO akár 260 méteres hatótávolsággal rendelkezik
  • Zökkenőmentes kompatibilitás fényképezőgépekkel, okostelefonokkal és számítógépekkel
  • 32 bites float belső felvétel
  • Safety Channel a torzított vagy néma hangrészletek helyreállításához
  • Időkód funkció a hang azonnali szinkronizálásához az utómunka során
  • GainAssist - intelligens, rugalmas bemeneti jelerősítés-szabályozás
  • 32 GB memória minden adóban több mint 40 órányi felvételhez
  • TRS 3,5 mm (kis jack) zárral - Lavalier II csatlakozás (adó)
  • TRS 3,5 mm-es (kis jack) kimenet audio- vagy fejhallgatóhoz (vevő)
  • Fejhallgató monitorozás
  • kompatibilitás a RØDE Central, RØDE Connect, UNIFY, RØDE Central Mobile, RØDE Reporter, RØDE Capture rendszerekkel
  • A csomag tartalma: 2× TX adó, 1× kettős RX vevő, 2× Lavalier II hajtókamrás mikrofon, 1× Charge Case PRO, 1× tartozék tok, 3× Furry szélvédelem, 2× MagClip GO
    kábelkészlet SC2, SC21, SC22, SC34


Paraméterek

Jellemző

Technológia Digitális
Frekvenciasáv WiFi
Min. frekvencia 0 MHz
Max. frekvencia 0,02 MHz

Tulajdonságok

Tápellátás Beépített akkumulátor
Kijelző igen
Automatikus beolvasás Igen

Csatlakozók

Jeladó csatlakozója Jack 3,5 mm
Vevő csatlakozói Jack 3,5 mm, USB-C
Kód:  ROD026a9
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MROD249
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15