Oldal frissítése

RODE Wireless ME TX

36 890 Ft

RODE Wireless ME TX

A RODE Wireless ME TX egy ultrakompakt vezeték nélküli adó, amely megkönnyíti a professzionális hangfelvételek készítését a videókhoz. Ez az ideális eszköz a RODE Series IV vezeték nélküli rendszer bővítéséhez. Egyszerűen csíptesd a ruházatodra, és a kiváló minőségű beépített mikrofonnal rögzítsd a hangot a kompatibilis vevőkészülékekre, vagy csíptesd az övedre, és csatlakoztasd a RODE Lavalier mikrofont a 3,5 mm-es analóg bemenetre. A bemenetre azonban bármilyen RODE videomikrofon is csatlakoztatható, amely TRS 3,5 mm-es csatlakozóval rendelkezik. Az intelligens GainAssist technológiának köszönhetően ezt az adót egyszerűen a ruházatodra csíptetheted, és másodpercek alatt elkezdheted a kristálytiszta, vezeték nélküli hangfelvételt.

A RODE Wireless ME TX vezeték nélküli adó legfontosabb jellemzői

  • A RODE Wireless ME TX kompatibilis a Wireless Series IV vevőkészülékekkel.
  • Vezeték nélküli hatótávolság akár 100 m
  • Beépített mikrofon és mikrofonbemenet Lavalier mikrofonhoz
  • Az akkumulátor üzemideje akár 7 óra
  • Töltés USB-C-n keresztül
  • Az intelligens GainAssist technológia automatikusan beállítja a hangerőszintet működés közben
  • Két szőrös szélvédő szélvédőt tartalmaz

A RODE Wireless ME TX csatlakoztatható számítógéphez és intelligens eszközhöz

Az USB-C port számítógéphez vagy intelligens eszközhöz való csatlakoztatásra szolgál. A csatlakoztatás után a RODE Wireless ME TX automatikusan elkezdi a töltést. Ugyanakkor az adó egy USB-mikrofonná válik, amelyet számos különböző alkalmazásban használhat. Alkalmas például közösségi hálózatokhoz, internetes kommunikációhoz vagy podcastok rögzítéséhez.

A RODE Wireless ME TX adó érzékeli a jelet és annak erősségét

A RODE Wireless ME TX adó teljesen kiküszöböli a bemeneti érzékenység beállításának szükségességét. Érzékeli a jelet és annak erősségét, és automatikusan beállítja a szükséges bemeneti szintet. Így nem kell aggódnod semmi miatt, csak a ruhádra kell csíptetned, bekapcsolnod és elkezdheted a felvételt. A GainAssist érzékenységi beállításnak köszönhetően azonnal kristálytiszta, zaj és torzítás nélküli hangzást kapsz.

Kompatibilis vevőkészülékek

A RODE Wireless ME TX önmagában nem teljesen működőképes. Vezeték nélküli IV-es sorozatú vevőkészülékre van szükség a működéshez: Wireless ME (RX) vagy Wireless GO II (RX). Használható az összes 1 csatornás készlet 2 csatornás vevővel történő bővítésére, mint például a Wireless ME és a Wireless GO II Single. Alkalmas minden olyan podcast-konzolhoz is, amely már rendelkezik vezeték nélküli vevővel, mint például a RODECaster Pro II, RODECaster Duo és Streamer X.

Támogatott operációs rendszerek:MacOS 10.15 és újabb verziók
Windows 10 és újabb operációs rendszerek
iOS 14 és újabb
Android 11 és újabb

Paraméterek

Mikrofon tulajdonságai

Mikrofon típusa Kamerához

Csatlakozás

Csatlakozás 3,5 mm Jack

Tulajdonságok

Alkalmas Beszéd, Kamera, Audió/videó készítés

Jellemző

Technológia Digitális
Frekvenciasáv WiFi
Min. frekvencia 0 MHz
Max. frekvencia 0,02 MHz

Tulajdonságok

Tápellátás Beépített akkumulátor
Kijelző Nem
Automatikus beolvasás Igen
Kód:  ROD026a8a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MROD222
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20