Oldal frissítése

RODE Wireless ME

4,5 4 értékelés
65 790 Ft

RODE Wireless ME

Ultra-kompakt vezeték nélküli mikrofonrendszer a kiváló minőségű hangfelvételhez

A kompakt RØDE Wireless ME vezeték nélküli mikrofonrendszer biztosítja, hogy professzionális hangzást kapj tartalmaidhoz a kábelezés gondja nélkül. A kompakt méret és a beépített klipsz a ruházatra vagy a fényképezőgépre való rögzítéshez rugalmas használatot biztosít a dobozból kivéve. A RØDE Wireless ME a GainAssist funkcióval rendelkezik, amely automatikusan beállítja a hangszintet a lehető legjobb hangfelvételi tisztaság elérése érdekében. A RØDE mikrofonrendszer kiemelkedik a fényképezőgépekkel, számítógépekkel és okostelefonokkal való széles körű kompatibilitásával. A RØDE Wireless ME rendszer beépített akkumulátora akár 7 órás üzemidőt biztosít.

A RØDE Wireless ME mikrofonrendszer legfőbb jellemzői

  • Könnyedén használható mikrofonrendszer kompakt méretekkel
  • Stabil digitális átvitel akár 100 m-es távolságig a RØDE IV sorozat 2,4 GHz-es, 128 bites titkosítással rendelkező készülékével
  • Kiváló minőségű mikrofonok vannak beépítve az adóba és a vevőbe
  • A GainAssist technológia algoritmusokat használ a hangszint automatikus szabályozására
  • Széles körű kompatibilitás fényképezőgépekkel, számítógépekkel és iPhone vagy Android okostelefonokkal
  • Újratölthető akkumulátor, akár 7 órás üzemidővel
  • A RØDE Capture, RØDE Connect és RØDE Reporter alkalmazások megkönnyítik a rendszer használatát
  • További adó csatlakoztatásának lehetősége három mikrofon egyidejű érzékeléséhez
  • Minden szükséges kábelt és tartozékot tartalmaz

Magas hangminőségű digitális átvitel

Ne kössenek le a kábelek, és élvezd a RØDE Wireless ME rendszer vezeték nélküli kialakításának előnyeit. A legmodernebb RØDE IV sorozatú 2,4 GHz-es digitális átvitelt használhatod 128 bites titkosítással és stabil hangzással több mint 100 m távolságig. Csak csatlakoztasd a vevőt a fényképezőgépedhez, okostelefonodhoz vagy számítógépedhez, csatlakoztasd az adót önmagához vagy valaki máshoz, és nyomd meg a felvétel gombot.

A RØDE Wireless ME-vel nem kell semmire sem várnod

Ne keress semmi bonyolultat, és kezdd el a minőségi hangfelvételt néhány pillanat alatt. A RØDE Wireless ME adó és vevőkészülék a dobozból kivéve automatikusan munkára kész. A beépített mikrofonokkal, valamint a beépített csíptetőkkel és az összes szükséges kábellel azonnal elkezdheted az alkotást.

Nagyszerű hangzás bármikor

A RØDE Wireless ME rendszer minden irányba irányított mikrofonokkal rendelkezik, amelyek kiváló minőségű hangot rögzítenek a videókhoz. A GainAssist technológiával a tiszta hangzás rögzítése könnyebb, mint valaha. A RØDE Wireless ME rendszer teljes mértékben kihasználja az intelligens algoritmusokkal rendelkező processzor előnyeit, amely automatikusan beállítja a hangszinteket, hogy minden tökéletesen kiegyensúlyozott legyen.

A RØDE Wireless ME egy praktikus vezeték nélküli mikrofon

A RØDE Wireless ME az adóba és a vevőbe is beépített mikrofonokkal rendelkezik, így nemcsak a kamera előtt, hanem mögötte is könnyedén rögzíthetsz hangot. Ezt nagyra fogod értékelni például interjúk vagy hangos videótartalmak rögzítésekor.

Könnyen hordozható, zsebméretű rendszer

A RØDE Wireless ME praktikus, kompakt kialakítású, beépített klippel rendelkezik, így könnyedén rögzítheted a ruhádhoz vagy a fényképezőgépedre, anélkül, hogy további tartozékokat kellene vásárolnod. A RØDE Wireless ME mikrofont bárhová könnyedén magaddal viheted.

RODE Wireless ME

Videótartalom készítése iOS-re a RØDE Capture alkalmazásban

Ha iPhone vagy iPad készüléked van, amelyen iOS 16 vagy újabb operációs rendszer fut, letöltheted a RØDE Capture alkalmazást, amellyel könnyedén készíthetsz magával ragadó tartalmakat. Az alkalmazásban a kompatibilis RØDE mikrofonokat is vezérelheted, valamint a kettős kamera módot is használhatod a hátsó és az elülső kamera egyidejű felvételéhez. A RØDE Capture kép a képben felvétellel és osztott képernyős funkcióval tökéletesen kapcsolódik a RØDE Wireless ME két beépített mikrofonjához.

RODE Wireless ME

Egyszerű vezérlés a RØDE Central alkalmazáson keresztül

Az asztali számítógépre, laptopra és mobileszközökre készült alkalmazás lehetővé teszi a RØDE Wireless ME mikrofonrendszer egyszerű konfigurálását bárhol.

Operációs rendszerkövetelmények - macOS 10.15 vagy újabb; Windows 10 1803-as vagy újabb verzió; iOS 14 vagy újabb; Android 9.0 vagy újabb verzió.

Paraméterek

Jellemző

Technológia Digitális
Frekvenciasáv WiFi
Min. frekvencia 0 MHz
Max. frekvencia 0,02 MHz

Tulajdonságok

Tápellátás Beépített akkumulátor
Kijelző Nem
Automatikus beolvasás Igen

Csatlakozók

Jeladó csatlakozója Jack 3,5 mm
Vevő csatlakozói Jack 3,5 mm, USB-C
Kód:  ROD026a8
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MROD243
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10