Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

RODE SmartLav +

4,7 76 értékelés
26 990 Ft

RODE SmartLav +

A RODE SmartLav + még sokkal érzékenyebb, professzionális hordozható mikrofon, amelyet széles felhasználási területen való használatra fejlesztették ki, mint a film, a televízió és a rádió forgatókönyvek.Továbbá az is nagyszerű, hogy bárhol elérhető a tökéletesen hallható hang a diszkrét, hordozható formában mindennemű vita és más vezeték nélküli eszközökbe fektetett költségek nélkül. A SmartLav+ mikrofont egyszerűen el kell helyezni a felhasználón és csatlakoztassa az okostelefonjához vagy a fejhallgató csatlakozóval ellátott tabletjéhez. A felvétel elkészíthető a Rode Rec alkalmazással az Apple iOS esetében vagy bármilyen más Google Android rendszerű audio alkalmazással.

Összehasonlítva az első generációs SmartLav -val javították az érzékenységet a magasabb fokú részletesség elérése céljából. A SmartLav + is használ Kevlar erősítésű kábelt, amelyet már alaposan teszteltek 10 kg terheléssel a megbízhatóság garantálása érdekében. A gömbkarakterisztikás kondenzátor kapszula egyenletesen rögzíti a mikrofont körülölelő minden irányból érkező hangot. Így nem kell aggódnia a helymeghatározás miatt - egyszerűen csiptesse a mikrofon rögzítőt a ruhához. Az érzékelő résznél a mikrofon szivacs tökéletesen elnyeli a szélzajt és éles mássalhangzókat b, p. ad vissza. Ez teszi megfelelő csomaggá, alkalmassá a pontos hangfelvételek elkészítésére.

További információk:

Akusztikai tulajdonságai:
Nyomásesés

Iránykarakterisztikájára:
Mindenirányú

A meghajtó:
0.1" kondenzátor kapszula

Érzékenység:
-35 Db re 1 Volt / Pascal (17.80mV @ 94 dB SPL) +/- 2 db 1kHz

Max. SPL:
110 dB SPL (1kHz, 1% THD be 1k terhelés)

Maximális kimeneti szint:
189 dBu (1kHz, 1% THD be 1k terhelés)

Aktív elektronika:
JFET

Az energiagazdálkodási lehetőségek:
Tápellátás: az Apple iOS / Google Android készülékekről

Csatlakozó:
TRRS

Kábel hossza:
1180 mm

Tömeg:
6 g

Paraméterek

Mikrofon tulajdonságai

Működési elv Elektret
Irányjellemző Gömb
Mikrofon típusa Csiptetős
Min. frekvencia 60 Hz
Max. frekvencia 18 000 Hz
Impedancia 3 000 Ohm
Érzékenység -35 dB

Csatlakozás

Csatlakozás 3,5 mm Jack
Kábelhosszúság 1,18 m

Tulajdonságok

Csomag része Szélfogó
Alkalmas Beszéd

Méret

Szélesség 4,5 mm
Magasság 4,5 mm

Tömeg

Tömeg 6 g
Kód:  ROD007a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MROD264
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05