Oldal frissítése

RODE Riporter Mikrofon

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RODE Riporter Mikrofon

RODE mikrofon Riporter célja az volt, pontos rögzítése egy interjú a kezéből. Körsugárzó mag úgy van kialakítva, hogy gondtalanul rögzíthesse a hangokat a tér minden irányából. A dinamikus mikrofon jellemzők pontosan és érzékenyen reagálnak minden szóra. A sziszegést és kemény hangzású mássalhangzók hallhatóak az utolsó részletig. Továbbá, a frekvenciatartomány kifejezetten emberi hangvisszaadásra van kihegyezve, annak érdekében , hogy maximalizálja a hang-tisztaságát, frissességét bármilyen körülmények között.
Innovatív, többrétegű fonott kosár védi a mikrofont a széllökésektől, ami szükségtelenné teszi a csúnya hab védelmet. A belső mag fejlett párnázott betéttel, rugós felfüggesztéssel tökéletesen elnyeli a zajt, amit a kézben tartás okoz. Az öntött alumínium test ellenáll a folyamatos használatnak, és a világos matt szín nem csak jól néz ki, de jól is fogható. Arra is gondoltak, hogy legyen hely, ahová a állomás logóját teszi.
Műszaki adatok:
Mikrofon rendszer:dinamikus
Iránykarakterisztikájára:
mindenirányú
Frekvencia tartomány:
70 Hz ~ 15 kHz
Kimeneti impedancia:
150 Ohm
Érzékenység:
-56 Db ref. 1 V / Pa (1 mV  94 dB-nél SPL) +/- 2 db 1kHz
Csatlakozó:
XLR
Méretek:
41,5 x 272,5 x 41,5 mm
Súly:
kb 256 g

Paraméterek

Méret

Szélesség 41,5 mm
Magasság 272,5 mm
Mélység 41,5 mm

Mikrofon tulajdonságai

Min. frekvencia 70 Hz
Max. frekvencia 15 000 Hz
Impedancia 150 Ohm

Tömeg

Tömeg 256 g
Kód:  ROD009
Termékszám:  Reporter
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05