Oldal frissítése

RODE podcaster

4,6 5 értékelés

RODE podcaster


 A RODE Podcaster kitűnő előfeltétele a professzionális rögzítésnek a felvételi stúdiókban, amikben az USB-kapcsolattal rendelkező számítógépek segítségével könnyen használható. Ez lehetővé teszi, hogy közvetlenül rögzítsen a számítógépre anélkül, hogy bármilyen más technikára vagy drága hangkártyára lenne szüksége. 18 bites / 48 kHz-es teljesen analóg / digitális átalakítókkal rendelkezik a kiváló minőségű konverzióhoz. A megfigyeléshez a mikrofon szabványos fejhallgató kimenettel rendelkezik, nulla késleltetéssel.

A Podcaster ideális a YouTube videók, a hangfelismerő szoftverek, a vállalati videók és a termelési alkalmazások számára, amelyek egyszerű, mégis professzionális hangfelvételt igényelnek a mikrofontól. Demo mikrofonként is használható olyan zenészek és zeneszerzők számára, akik inkább az USB-mikrofon kényelmét élvezik, de nem kívánják lejjebb adni a hangminőséget. Használható Apple iPad mikrofonként is az iPad Kit használatával. A mikrofon tartalmaz POP szűrőt, amely minimalizálja a "robbanó" hangokat, amelyek túlterhelik a kapszulát, továbbá a zaj torzítja a kimenetet.


Műszaki adatok:
Mikrofon rendszer:dinamikus
Iránykarakterisztikájára:
Kardioid
Aktív elektronika:
A / D konverter 18bit / 48kHz (a mintavétel 8-48 kHz)
Frekvencia tartomány:
40 Hz ~ 14 kHz
Érzékenység:
-51 Db ref. 1 V / Pa (2,80 mV @ 94 dB SPL) +/- 2 db 1kHz
Maximum SPL:
115 dB SPL (1kHz, 1% THD be 1k terhelés)
Áramellátás:
USB busz
Csatlakozó:
USB
Méretek:
56 x 215 x 52 mm
Súly:
655 g

Paraméterek

Méret

Szélesség 56 mm
Magasság 215 mm
Mélység 52 mm

Mikrofon tulajdonságai

Min. frekvencia 40 Hz
Max. frekvencia 14 000 Hz
Kód:  ROD009a
Termékszám:  Podcaster
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20