Oldal frissítése

RODE iXY - lightning

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RODE iXY - lightning

A Rode iXY sztereó mikrofon tökéletes kiegészítő a Lightning csatlakozóval rendelkező iPhone / iPad számára. 24 bites/96 kHz-es, kiváló minőségű közvetlen felvételt kínál. A felvétel tökéletes minőségéről a 90°-os szögben rögzített kondenzátoros mikrofonok gondoskodnak. Az iXY kiválóan alkalmas előadások, találkozók, zenei ötletek és egyéb lehetőségek rögzítésére. Tökéletes felvételi minőséggel fogsz rendelkezni anélkül, hogy újabb felvevőt kellene magaddal cipelni.

A mikrofon tartozéka egy szivacs szélfogó helyszíni felvételekhez és egy cipzáras csomagolás. A mikrofon bármilyen audioalkalmazással működik. A RODE Rec előnye az, hogy lehetővé teszi a 24 bites/96 kHz minőségű felvételek rögzítését. Ezenkívül könnyedén szerkesztheted és feltöltheted a felvételeket a SoundCloud vagy a DropBox segítségével. A RODE Rec letölthető az App Store-ból 5,99 $-ért, de a 24 bit/96 kHz minőség elérhető az ingyenes RODE Rec LE változattal is, ami biztosítja az alapvető felvételi funkciókat.

Legfontosabb tulajdonságai:

  • Kiváló minőségű 0.5" kondenzátor kapszulákkal, kardioid karakterisztikával rögzített X/Y elrendezéssel.
  • A csomag tartalmaz egy beépített előerősítőt és A/D átalakítót.
  • Alacsony zajszint és kiváló hangminőség.
  • A robusztus fém kivitel garantálja a hosszú élettartamot és a nagyobb ellenállást a rádiófrekvenciás interferenciával szemben.
  • Szoftverszintű bemeneti jelszint állítás és 72 Hz-es magasáteresztő szűrő aktiválási lehetőség a nem kívánt alacsonyabb frekvenciák eltávolítására.

Kompatibilitás:
iPhone / iPad Lightning csatlakozóval

Paraméterek

Méret

Szélesség 46 mm
Magasság 55 mm
Mélység 40 mm

Mikrofon tulajdonságai

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Impedancia 0 Ohm

Tömeg

Tömeg 40 g
Kód:  ROD009j2
Termékszám:  MROD071
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05