Oldal frissítése

RODE IXY

RODE IXY

A RODE IXY egyedülálló sztereó hangrögzítő mikrofon Apple készülékekhez (iPhone, iPad, iPod touch). Meg fog lepődni hihetetlen pontosságán és a felvétel minőségének gazdagságán. A prémium minőségű hangfelvételről a beépített előerősítő, a csúcskategóriás digitális-analóg átalakító gondoskodik 24-bit/96kHz-es maximális frekvencia mellett.

A készülék szívét két darab kardioid poláris hangvételi mintájú, félhüvelykes kondenzátor kapszula alkotja, melyek 90°-os elrendezésben kerültek rögzítésre a tökéletes eredmény, vagyis  a minden apró részletet rögzítő, hű sztereó felvételek érdekében. A mikrofon csomagolásában megtalálható habszivacs védőborítás jelentős mértékben megkönnyíti a kültéri hangfelvételek készítését. A csomag cipzáras tokot is tartalmaz.

Kód:  ROD009j
Termékszám:  iXY
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10