Oldal frissítése

Roborock Q-REVO black

5,0 29 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
339 990 Ft

Roborock Q-REVO black

Robotporszívó gondoskodik a padló tisztításáról otthonodban

Bízd otthonodban a keménypadlót és a szőnyegeket a Roborock Q-REVO robotporszívóra! A fejlett LiDAR lézeres navigációnak és a csúcskategóriás érzékelőknek köszönhetően tökéletesen navigál a lakásodban. A nagy teljesítményű motor akár 5500 Pa szívóerőt generál, míg a szilikonkefe minden szennyeződést felszed, a mopok pedig kifényesítik a padlót, és megszabadulnak a makacs foltoktól és szennyeződésektől. Amint a Q-REVO porszívó a szőnyegre ér, mindkét moptartozék felemelkedik. A Roborock Q-REVO képes önállóan felismerni az akadályokat, kikerülni a lépcsőket és megjelölni a megközelíthetetlen területeket (tiltott zónák). A készülék hangvezérléssel vagy a társalkalmazáson keresztül vezérelhető, ahol láthatod az aktuális tisztítási állapotot, a porszívó töltöttségét és még sok mást. A Roborock Q-REVO azok számára készült, akik tiszta otthont szeretnének, de értékes idejüket más dolgokra fordítják. A porszívó a mellékelt dokkolóállomásnak köszönhetően önállóan működik, amelyben feltölti és megtisztítja magát, valamint kiüríti az összes szennyeződést.

A Roborock Q-REVO robotporszívó legfontosabb jellemzői, fekete

  • Robotporszívó moppal és dokkolóállomással
  • A dokkolóállomáson a porszívó feltöltődik, kiüríti a szennyeződéseket és megtisztul
  • A Roborock Q-REVO nagy teljesítményű motorral rendelkezik, 5500 Pa szívóerővel
  • A puha szilikonkefe hatékonyan felszed minden szennyeződést és nem gubancolja össze a hajszálakat
  • A robotporszívó 5200 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, és akár 30%-kal gyorsabb újratöltést biztosít
  • Hangvezérlés vagy mobiltelefonos alkalmazás (angol nyelven)
  • A fejlett LiDAR lézeres navigáció pontosan feltérképezi otthonodat, és képes felismerni az útjába kerülő tárgyakat
  • Több térkép tárolható a porszívóban
  • A Roborock Q-REVO érzékeli a szőnyegeket, felemeli mindkét mopot
  • Intelligens funkciók (tiltott zónák stb. ) a kényelem és biztonság érdekében

Robotporszívó multifunkciós dokkolóállomással

A dokkolóállomás az, ami a Roborock Q-REVO robotporszívót minden otthon nagyszerű segítőjévé teszi, időt és karbantartási munkát takarítva meg. A porszívó az állomáson feltöltődik, és minden tisztítás után automatikusan kitisztítja magát. Még a mopokat is kiöblítik. A speciálisan kialakított fúvókák egy különálló tisztítótartályból származó vízzel mossák a mopokat. Ha víztartályt csatlakoztatsz a dokkolóállomáshoz, akkor az képes magától vizet szivattyúzni, amikor a tartályban lévő víz elfogy. A tisztítás után 45 °C-on történő forrólevegős szárítással a Q-REVO robotporszívó ismét használatra kész. Az összes felporszívózott szennyeződés a porszívóból egy 2,7 literes gyűjtőtartályba kerül, amely akár 7 hétig gyűjtött szennyeződést is képes tárolni.

A Roborock Q-REVO kettős forgású mopot használ

A robotporszívó alatt két mikroszálas mop található, amelyek percenként akár 200 fordulatszámmal forognak, és hatékonyan nyomják a szennyeződéseket a padlóra. Ezért a mopok képesek eltávolítani a makacs foltokat és szennyeződéseket. A szőnyegek porszívózásakor a mopok automatikusan felemelkednek, hogy vigyenek szennyeződéseket a szőnyegekre.

A nagy szívóteljesítmény eltávolítja az összes szennyeződést

A Roborock Q-REVO robotporszívó megbízhatóan felporszívózza az összes szennyeződést és port bármilyen padlóról vagy szőnyegről. A maximális szívóteljesítmény eléri az 5500 Pa-t. A robotporszívó szilikonkefével van felszerelve, amely könnyen alkalmazkodik az egyenetlen felületekhez, felszedi a legtöbb szennyeződést, és nem gubancolja össze a hajszálakat. Hogy otthonaod igazán tiszta legyen, a Roborock Q-REVO robotporszívó kiváló minőségű szűrőrendszerrel rendelkezik, amely egy finom előszűrőből és egy HEPA szűrőből áll, amely pedig az akár 0,3 mikron méretű részecskék 99,99%-át felfogja.

A LiDAR navigációval a Roborock porszívó feltérképezi a teljes területet

A Roborock Q-REVO biztosan nem fog elveszni otthonodban, épp ellenkezőleg! A fejlett LiDAR technológiának köszönhetően a készülék pontosan feltérképezi otthonodat, majd kiválasztja az optimális útvonalat a precíz porszívózáshoz és felmosáshoz. A LiDAR lézeres érzékelő több tízezer pontot képes rögzíteni a térben. Ezért különbséget tud tenni a szobák, folyosók és különböző típusú bútorok között. A PreciSense technológiának köszönhetően a Roborock Q-REVO robotporszívó teljes mértékben tájékozódik a sötétben vagy az üvegezett helyiségekben.

Biztonsági funkciók a problémamentes tisztításhoz

Ha egyszer elindítod a porszívót, többé nem kell aggódnod. A Roborock Q-REVO számos biztonsági funkcióval és érzékelővel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy a robot felismerje és elkerülje az akadályokat, lépcsőket vagy szűk helyeket. A porszívó az így észlelt helyeket tiltott zónaként jelöli ki. A Roborock Q-REVO robotporszívó kerekei és keféi úgy lettek kialakítva, hogy semmilyen módon ne károsítsák a padlót.

A Roborock Q-REVO alkalmazással vagy hanggal vezérelhető

A robotporszívó támogatja a hangvezérlést az Amazon Alexa, a Google Assistant vagy az Apple Siri segítségével, így egyetlen egyszerű paranccsal elindíthatod a takarítást. A Q-REVO porszívó vezérlésére a mobiltelefonodat is használhatod a telepített alkalmazással. Itt mindent beállíthatsz, amire szükséged van, például, hogy a robot hová menjen, vagy mit kerüljön el. Emellett figyelemmel kísérheted a tisztítás előrehaladását, az akkumulátor állapotát, vagy menet közben módosíthatod a Roborock beállításait.

Nagy kapacitású akkumulátor gyorsabb újratöltéssel

A Roborock Q-REVO robotporszívó belsejében egy 5200 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátor található. Ez akár 180 percig is üzemben tartja a készüléket. Amikor kezd lemerülni, automatikusan visszatér a töltőállomásra, majd ott folytatja, ahol abbahagyta. A Roborock Q-REVO akkumulátora mostantól 30%-kal gyorsabban töltődik, mint korábban, így nyugodtan hagyhatod a robotot a csúcsidőn kívüli órákban is tölteni, hogy spórolj az energiaköltségeken.

Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa Felszívás, Törlés, Nedves tisztítás, Száraz tisztítás

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 1
Szintkülönbség leküzdése 2 cm
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken, Mobil alkalmazással, Hanggal
Kompatibilitás Apple Homekit, Amazon Alexa, Google Home
Tulajdonságok Töltöttségjelző, Teljesítmény szabályozás, Haj rácsavarodással szembeni ellenállás

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Úszó padló, Sima padlók

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 180 perc
Akkumulátor kapacitása 5 200 mAh

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Akkumulátor, Töltőállomás
Kefék Oldal, Forgó
További kiegészítők Felmosó textil, Tisztító állomás

Szűrők

Szűrő típusa EPA E11 szűrő
Szűrőlerázó rendszer Szűrőlerázó rendszer nélkül

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 63 dB

Tartály

Űrtartalom 0,35 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 35 cm
Magasság 9,65 cm
Mélység 35,3 cm
Tömeg 12,2 kg

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Ausztria
Kód:  ROBrv36
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QR52-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20