Oldal frissítése

Roborock Dyad Pro Combo 3in1

3,8 4 értékelés
211 390 Ft

Roborock Dyad Pro Combo 3in1

Roborock Dyad Pro Combo 3in1 bot porszívó

Egyetlen eszköz a háztartás teljes körű tisztításához

A Roborock Dyad Pro Combo álló porszívó univerzális segítő az egész háztartás takarításában. A standard álló porszívó mellett további tartozékokat kínál a kisebb szennyeződések felporszívózásához, a háziállatok szőrének felszívásához a kárpitokról vagy a résszívófejnek köszönhetően az autó belsejének porszívózásához. A fő előnye azonban a DyadPower tisztítófej, amely nedves és száraz porszívózáshoz egyaránt használható. A szívóteljesítmény eléri a 17 000 Pa-t, amivel még a makacs szennyeződések is könnyen eltávolíthatók. A kefék automatikus tisztító és szárító funkciója kellemesebbé teszi a porszívó karbantartását. A Roborock Dyad Pro Combo továbbfejlesztett akkumulátorral van felszerelve, amely normál porszívózásnál 60 perces, nedves és száraz takarításnál pedig 43 perces üzemidőt biztosít a készüléknek. Az álló porszívót összekapcsolhatja egy okostelefon-alkalmazással, amellyel módosíthatod a porszívó beállításait, és figyelmeztetéseket kaphatsz, például ha a kefét tisztítani kell.

Roborock Dyad Pro Combo 3in1 bot porszívó

A Roborock Dyad Pro Combo 3in1 álló porszívó főbb jellemzői

  • A DyadPower tisztítófej akár 17 000 Pa szívóerővel rendelkezik a nedves és száraz szennyeződések megbízható tisztításához
  • A Roborock álló porszívó könnyedén használható
  • A porszívó automatikusan beállítja a szívóerőt és a tisztításhoz szükséges vízmennyiséget a szennyeződés függvényében
  • A szennyeződés mennyiségének meghatározásához a porszívó rendelkezik egy okos DirTect érzékelővel, amely valós időben jeleníti meg az értékeket a kijelzőn
  • Az innovatív kefekialakítás lehetővé teszi a porszívózást és tisztítást a falak és bútorok széleinél is
  • A Roborock Dyad Pro Combo öntisztító és önszárító üzemmóddal rendelkezik
  • Az álló porszívó akár 60 perc akkumulátor-üzemidőre képes száraz porszívózás mellett
  • Portartály 465 ml
  • Nedves porszívózás állapotban a porszívó akár 43 percig is üzemképes
  • 950 ml-es tiszta víztartályt és 770 ml-es szennyezett víztartályt tartalmaz
  • A Roborock álló porszívó csatlakoztatható egy alkalmazáshoz, ahol aktiválhatjuk az öntisztító vagy szárító üzemmódot, és megváltoztathatjuk a porszívózási módot.
  • Hangüzeneteket kaphatunk az alkalmazásból hibaüzenetekkel vagy tippekkel a teendőkre vonatkozóan (pl. tisztítsuk meg a kefét)

Tartozékok széles választéka a könnyű tisztításhoz

A Roborock Dyad Pro Combo álló porszívó mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy precízen porszívózd és felmosd az egész otthonodat. A különféle felületek porszívózásához szükséges standard fej mellett egy mini motoros kefét is kapsz, amely alkalmas például a háziállatok szőrének felszívására a kárpitokról. Emellett egy réstisztító fejet is kapsz, amellyel a nehezen hozzáférhető helyekre is eljuthatsz, így például kényelmesen kiporszívózhatod az autód belsejét. A porkefével a kényes felületekről is eltávolíthatod a port. A Roborock Dyad Pro Combo álló porszívó fő vonzereje azonban a DyadPower tartozék. Tiszta és piszkos víztartállyal is rendelkezik, így hatékonyan porszívózhatsz vele száraz és nedves szennyeződéseket, és felmoshatod vele otthonodat.

Roborock Dyad Pro Combo 3in1 bot porszívó
Roborock Dyad Pro Combo 3in1 bot porszívó
Multifunkcionális kefe
Roborock Dyad Pro Combo 3in1 bot porszívó
Mini motoros kefe
Roborock Dyad Pro Combo 3in1 bot porszívó
Réstisztító szívófej
Roborock Dyad Pro Combo 3in1 bot porszívó
Porkefe
Roborock Dyad Pro Combo 3in1 bot porszívó
Nedves és száraz porszívózás

RevoBrush öntisztító és szárító rendszer

Roborock Dyad Pro Combo 3in1 bot porszívó

Öntisztító

A kisujjadat sem kell megmozdítanod, a Roborock Dyad Pro Combo 3in1 elvégzi helyetted a kellemetlen munkát. Az állomáson a porszívó automatikusan elkezdi tisztítani a keféket. A szennyeződések akár 99%-át is eltávolítja a gyors forgás.

Roborock Dyad Pro Combo 3in1 bot porszívó

Szárítás

A nedves tisztítókefék mindig a legjobb állapotban lesznek. Miután az állomáson automatikusan megtisztították őket, 50 ℃-os forró levegővel kezdik szárítani őket, amely három kimenetről áramlik a Roborock Dyad Pro Combo 3in1 kefékhez. A forró levegő biztosítja az alapos szárítást, hatékonyan megakadályozza a szagok kialakulását, és megkönnyíti a porszívó gondozását.
Roborock Dyad Pro Combo 3in1 bot porszívó

Könnyedén leolvasható kijelző és szennyeződésérzékelő funkció

A Roborock Dyad Pro Combo álló porszívó okos DirTect érzékelővel van felszerelve, amely valós időben érzékeli a padlón lévő szennyeződéseket. Ez automatikusan beállítja a szívóerőt és a szükséges vízmennyiséget a szennyeződés feltakarításához.

Roborock Dyad Pro Combo 3in1 bot porszívó

A Roborock Dyad Pro Combo nagy szívóerővel rendelkezik

Bízhat a Roborock Dyad Pro Combo készülékben, hogy makulátlan tisztaságot hagyjon maga után. A 17 000 Pa szívóteljesítményével könnyedén megbirkózik a nedves és száraz szennyeződésekkel egyaránt. A tiszta víz/tisztítóoldat adagolása egyénileg beállítható attól függően, hogy mennyire makacs az eltávolítandó szennyeződés. A Roborock Dyad Pro Combo széltől-peremig tartó kialakítással rendelkezik, így a kefe egészen a falak vagy bútorok széléig ér.

Roborock Dyad Pro Combo 3in1 bot porszívó

Csatlakozás egy alkalmazáshoz

Az álló porszívó egy újabb tagja lesz az okos és modern otthonodnak. Az alkalmazásban aktiválhatod az öntisztító és az önszárító üzemmódot. Ugyanilyen egyszerűen beállíthatod a tisztítási módot vagy a nedves tisztítás intenzitását. Értesítéseket is kapsz, ha a kefét tisztítani kell, és még sok minden mást.

Roborock Dyad Pro Combo 3in1 bot porszívó

Elegáns és könnyen tárolható kialakítás

Az álló porszívó és tartozékai kevés helyet foglalnak, így gyakorlatilag bárhová elhelyezheted, így mindig kéznél van és készen áll a tisztításra. A Roborock Dyad Pro Combo továbbfejlesztett akkumulátorral rendelkezik, amely nedves és száraz üzemmódban akár 43 percig is kitart. Ha csak az álló porszívót használod normál porszívózásra, akkor akár 60 percig is működhet.

Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Álló, 3 az 1-ben, Többfunkciós

Felület típusa

Felület típusa Kemény padló, Linóleum, Úszó padló, Sima padlók

Rendeltetés

Tisztítás típusa Felszívás, Nedves tisztítás, Száraz tisztítás

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 60 perc
Akkumulátor kapacitása 4 000 mAh

Szűrők

Szűrő típusa Vízszűrő, Mosható szűrő, Papírszűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 73 dB

Tartály

Űrtartalom 0,77 l

Méret & súly

Szélesség 30,5 cm
Magasság 111,2 cm
Mélység 27 cm
Tömeg 5,5 kg

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Porszívócső anyaga Műanyag
Tulajdonságok LED kijelző

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Száraz-nedves takarításhoz, Parkettára
Töltési módok Akkumulátor, Töltőállomás, Tápkábel
Nyél Szívócső hosszabbító
Kefék Kárpitozáshoz, Motorizált, Matrachoz
További kiegészítők Tisztító állomás

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország
Kód:  ROMtv51
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  H1C1A01-01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10