Oldal frissítése

RivaCase

RIVACASE kiegészítők

RIVACASE: Innovatív és funkcionális megoldások az elektronikához

Az 1996-ban alapított RIVACASE időtálló, stílusos és funkcionális megoldásokat készít az elektronika szállítására. Minden termékét sokoldalúsággal és szenvedéllyel tervezi az élet különböző területein élő ügyfelek igényeihez. A színek, anyagok és sziluettek felfedezése mellett egyedi ötleteket és innovációkat valósít meg a gyártás során. A RIVACASE termékek így a design, a funkcionalitás és a tartósság tökéletes kombinációi.

RIVACASE notebookok tartozékok

RivaCase minőségi és stílusos hátizsákok, tartók és tokok

Minden RIVACASE termék kiváló minőségű anyagokból készül, mivel a legapróbb részletekre és elemekre is nagy figyelmet fordítanak, garantálva a maximális funkcionalitást és megbízhatóságot. A sokoldalúság és design a márka DNS-ének része, amely minden terméket kifejezetten a felhasználót szem előtt tartva hoz létre, hogy a lehető legtöbbet nyújtsa a stílus, a kényelem és a tartósság terén.

A RIVACASE megvédi fényképezőgépeidet és digitális kameráidat

A RIVACASE termékcsalád több sorozat tokot, táskát és hátizsákot tartalmaz, amelyeket kifejezetten lelkes amatőr és profi fotósok számára terveztek. Könnyűek, robusztusak, ideálisak az utazások során is és kompatibilisek a legtöbb fényképezőgéppel és videokamerával. Megvédik elektronikus eszközeidet a sérülésektől vagy karcolásoktól. A RIVACASE termékek külseje rendkívül tartós és strapabíró, és a gondosan párnázott belsővel együtt biztonságban tartják eszközeidet.

RIVACASE fényképezőgép hátizsákok és fényképezőgép tokok
RIVACASE Kültéri kiegészítők

A RIVACASE tartozékok melegen tartják az ételt útközben is

Függetlenül attól, hogy a tengerparton vagy a parkban piknikezel, a RIVACASE hűtőtáskák nagyszerű választásnak bizonyulnak, amelyeket úgy terveztek, hogy tökéletesen hűvösen és a külső hatásoktól védve tartsák a finomságokat. Nem számít, hová visz az utad, mindig fontos, hogy ételeid és italaid a kívánt minőségben maradjanak. A prémium 18/10-es rozsdamentes acélból készült RIVACASE főzőedénycsalád ugyanígy szolgál, hiszen a folyadékokat és ételeket órákon át tökéletes hőmérsékleten tartja.


Paraméterek módosítása
94 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20