Oldal frissítése

RH8588WO Rowenta Air Force 24V

5 1 értékelés

RH8588WO Rowenta Air Force 24V

A nagy teljesítményű RH8588WO Rowenta Air Force 24 V rúdporszívó az egyedülálló Air Force Advanced Ciklon technológiával és nagy szívóererejével összenyomja a tartályba felszívott szennyeződést, így akár az egész lakást kiporszívózhatod a tartály ürítése nélkül. A szabadalmaztatott Delta szívófej most még nagyobb légcsatornákkal van felszerelve, és optimális alakja miatt könnyedén takaríthatsz vele még a nehezen elérhető helyeken is. Az elektromos turbónak hála pedig még a vastagabb szőnyegeket és takarókat is könnyen kitisztíthatod vele. Az oldalsó gumibetét biztosítja a parketta és más kemény padlók rendkívüli tisztaságát . A praktikus Rowenta RH8588WO Air Force 24 V rúdporszívó egyetlen töltéssel akár 45 percig is képes működni.

Főbb jellemzői 

  • Egyedülálló Air Force Advanced Ciklon technológia
  • Szabadalmaztatott Delta szívófej
  • Elektromos turbó a szőnyegek hatékony porszívózásáért
  • Ergonomikus nyél a könnyű kezelhetőségért
  • A portartály térfogata 0,4 l
  • 3 teljesítmény és sebesség
  • Egyszerű karbantartás
  • Könnyű kialakítás

Könnyű kezelhetőség

Az eszköz kezelését a kis súly, az ergonomikus fogantyú és a hosszú nyél könnyítik meg, amelynek köszönhetően nem kell hajolgatnod még akkor sem, ha nehezen hozzáférhető helyeken takarítasz.

Egyszerű karbantartás 

A porszívó porzsák nélküli rendszere egy 0,4 liter térfogatú tartályba választja ki a szennyeződéseket, amely porszívózás után könnyen eltávolítható és tisztítható.

 

Paraméterek

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Ni-MH
Működési idő 45 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Zaj

Zajszint 80 dB

Méret & súly

Szélesség 14,2 cm
Magasság 75 cm
Mélység 27,5 cm
Tömeg 3,73 kg

Szín

Szín Lila
Kód:  VYSRO003
Termékszám:  RH8588WO
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10