Oldal frissítése

Repsol

Repsol gondoskodás autók és motorkerékpárok számára

Repsol - komplett ápolás az autóknak és motorkerékpároknak

A Repsol nemcsak az olajok és a kenőanyagok gyártója, hanem a világ egyik legelismertebb vállalata. Egyedülálló technológiai know-how-jukat és kiváló minőségük hírnevét az autó- és motorkerékpár iparban szerzett sokéves tapasztalatuk bizonyítja. Ez egy olyan márka, amelyben az emberek megbíznak. Hogy valóban egyedülálló márkáról van szó, amely a hagyományos értékeket a modern technológiával ötvözi, az bizonyítja, hogy termékeit a legnépszerűbb motorversenyen, a Moto GP-n használják.

Repsol motorolaj és egyéb kenőanyagok

Repsol olajok és egyéb kenőanyagok

A Repsol motorolaj a magas minőség és megbízhatóság szinonimája. A márka egyéb kenőanyagok széles választékát is kínálja, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek és elvárásainak. Repsol Gear olajok, tartósítószerek, vazelin, sprayek és még sok más is megtalálható a kínálatban. Mindezek a keverékek védelmet és teljesítményt biztosítanak az autód vagy motorkerékpárod számára. A Repsol olajok magas viszkozitási indexet garantálnak, hőstabilitás jellemzi őket és ellenállnak a szélsőséges hőmérsékleteknek is.

    Nagy teljesítményű Repsol hűtő- és fékfolyadék

    A fék- és hűtőfolyadékok elengedhetetlenek a motor és a fékrendszer megfelelő működéséhez. Ezért a Repsol úgy tervezte őket, hogy a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot garantálják a motorkerékpárok és az autók számára. A Repsol fék- és hűtőfolyadékok kategóriájában különböző viszkozitású és összetételű folyadékok állnak rendelkezésre, hogy megfeleljenek az egyes járműtípusok egyedi követelményeinek.

    Repsol hűtőfolyadékok és fékfolyadékok
    Repsol külső és belső karbantartás

    Tökéletesen tiszta autó a Repsolnak köszönhetően

    A Repsol különböző termékeket kínál a járművek külső és belső tisztításához is. Ezeket úgy állították össze, hogy hatékonyan távolítsák el a szennyeződéseket és védjék a felületeket. Ezek közé tartoznak a Repsol autósamponok, viaszok, beltéri tisztítószerek és sok más termék. Minden terméknél hangsúlyt fektetnek a biztonságra és a felületek kíméletességére, így nem okoznak kárt a festékben vagy más anyagokban.

    Paraméterek módosítása
    6 termék

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB05