Oldal frissítése

Reolink E1 ZOOM

4,9 12 értékelés
34 990 Ft

Reolink E1 ZOOM


Beltéri Reolink E1 ZOOM IP kamera széles látómezővel

Kivételesen jó minőségű IP kamerát keresel, amely nemcsak kiváló minőségű felvételt kínál, hanem a modern technológiák széles skáláját is támogatja? A Reolink E1 ZOOM beltéri IP kamera felhő támogatást, 2K felbontású felvételeket, továbbá az elforgatás lehetőségét nyújtja, hogy minden kulcsfontosságú eseményt rögzítsen.

2 560 × 1 920 px

Kamera felbontás

355°

Látómező

64 GB

Max. SD kártya kapacitás

Reolink E1 ZOOM

A Reolink E1 ZOOM IP kamera 2K felbontású felvételeket kínál

A Reolink E1 ZOOM fényképezőgép 2K felbontással büszkélkedik, ennek köszönhetően részletesebb és simább képminőséget élvezhetsz. Ugyanakkor az egyik legjobb kamera az adott árkategóriában.

Reolink E1 ZOOM

Mobilalkalmazás

A Reolink E1 ZOOM kamerával felhasználóbarát mobilalkalmazást is kapsz, amellyel azonnali értesítéseket kaphatsz a beolvasott területen történő mozgásról. A gyártó a macOS vagy a Windows 10 kliens szoftvert is biztosít a felvételek könnyebb kezelése érdekében.

Reolink E1 ZOOM

Az egész szobát lefedheted

A Reolink E1 ZOOM forgó mechanizmussal rendelkezik, amelynek köszönhetően 355° széles látómezőt rögzít, 50° -os döntési lehetőséggel. A kamera átfogó képet ad a megfigyelt térről, ennek köszönhetően mindent teljes ellenőrzésed alatt tarthatsz.

Reolink E1 ZOOM

A Reolink E1 ZOOM kétirányú kommunikációt tesz lehetővé

Az integrált mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően valós időben távolról is kommunikálhatsz családtagjaiddal, háziállataiddal vagy elriaszthatod a tolvajokat. A kétirányú kommunikáció érdekében egyszerűen csatlakoztasd a kamerát a mobilalkalmazáshoz.

Reolink E1 ZOOM

A Reolink E1 ZOOM IP kamera nagyítani tudja a fontos képeket

A Motion Alerts funkciónak köszönhetően a Reolink E1 ZOOM kamera 4 másodperccel az észlelt mozgás előtt elkezdi a felvételt, és ennek köszönhetően az egész eseményt az elejétől a végéig láthatod. Ezenkívül háromszoros optikai zoom segítségével nagyítani is képes a jelenetet.

Reolink E1 ZOOM

Egyszerű beállítás és hangvezérlés

Csatlakoztasd, majd kapcsolódj a WiFi-hez. A kamera gyorsan elindul, és néhány perc múlva megkezdheti az események rögzítését az egész szobában. Ugyanilyen egyszerű a Reolink E1 ZOOM kamera csatlakoztatása az Amazon Alexa illetve a Google Assistant hangsegédekhez is.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, Windows, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant

Tulajdonságok

Használat Beltéri
Kivitel Dome
Audio Beépített mikrofon

Videó

Maximális felbontás 2560 × 1920 px
Zoom Optikai
Videó kompresszió H.264

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész MicroSD/SDHC slot, WiFi
Memóriakártya nyílása MicroSD

Használat

Használat Biztonsági rendszer
Kód:  Reol10
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  E1 ZOOM

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20