Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Okos kamerák

Az intelligens kamerák növelik otthonod biztonságát, a lakás és a tulajdon védelmében. Lehetővé teszik, hogy a folyamatos videófelvételt valós időben sugározzák, okostelefonunkra értesítést küldjenek előre beállított események alapján. Akár hőkamerát is csatlakoztatni tudunk az okostelefonhoz, így felderíthető, hol fűtjük az utcát fölöslegesen.

Folytatás
Paraméterek módosítása
270 termék

Okos kamerák

Az akciókamerák tökéletesek az extrém sportok azon kedvelőinek, akik kalandjuk minden pillanatát fel akarják venni. Ezek ruhákhoz, sisakokhoz és egyéb felszerelésekhez is csatlakoztathatók, így szabadon hagyják a kezeket és megkönnyítik a tevékenységekre való koncentrálást.

Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05