Oldal frissítése

Reolink Duo 2 LTE 2K = 6MP biztonsági kamera

3,0 1 értékelés
117 490 Ft

Reolink Duo 2 LTE 2K = 6MP biztonsági kamera

Egy biztonsági kamera, amely mindenhol működik

A Reolink Duo 2 LTE vezeték nélküli biztonsági kamera ideális felügyeleti megoldás minden olyan helyen, ahol nincs WiFi-kapcsolat és nincs áramellátás. A 4G LTE támogatásnak köszönhetően a készüléket kültéren vagy beltéren is telepítheted - a nyaralóban, otthon, a vállalatnál, az építkezésen, bárhol, ahol csak szükséged van rá. A legfontosabb előnyök közé tartozik a kettős lencse, amely 180°-os széles látószögű, nagyon alacsony képtorzítással büszkélkedik. Akár 2K+ felbontást is élvezhetsz, sőt, kiváló minőségűszínes éjszakai látással is rendelkezik, továbbá a beépített akkumulátoron keresztül is táplálható, illetve Reolink napelem (nem tartozék) segítségével a kamera teljesen függetlenné tehető.

Reolink Duo 2 LTE

A Reolink Duo 2 LTE mesterséges intelligenciát használ

A csúcskategóriás CMOS-érzékelő még gyenge fényviszonyok mellett is éles és tiszta 2K+ felbontású képeket illetve videókat garantál. A Reolink Duo 2 LTE mesterséges intelligenciával ellátott mozgásérzékeléssel rendelkezik - megbízhatóan érzékeli az embereket, járműveket és háziállatokat más tárgyaktól, kiküszöbölve a téves riasztásokat. Még az egyes mozgási zónákat vagy az  érzékenységet is testre szabhatod. Ha veszélyt észlel, a kamera azonnal riaszt a mobilalkalmazáson vagy emailen keresztül

Reolink Duo 2 LTE

Hozzáférés bármikor, bárhol

A felvételek akár 128 GB kapacitású Micro SD memóriakártyán is tárolhatók, de használhatod a Reolink titkosított felhőszolgáltatását is. A Reolink mobilalkalmazással és a Reolink Client szoftverrel még soha nem volt ilyen egyszerű az irányítás. Bárhol és bármikor láthatod családod és otthonod. Mindössze egy iOS vagy Android okostelefonra, illetve egy Windows vagy macOS rendszerű számítógépre van szükséged. A Reolink Duo 2 LTE a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével is működik.

Reolink Duo 2 LTE

Pontos felvételek éjjel-nappal

A Reolink Duo 2 LTE panorámakamera reflektorokkal és IR LED fényekkel rendelkezik, amelyek színes éjszakai látást tesznek lehetővé akár 30 méteres távolságból. Mikrofon és hangszóró is elérhető a kétirányú kommunikációhoz, illetve hangos riasztás, amely gyanús észlelés esetén megszólal. Értékelni fogod az időzített felvétel funkciót, amellyel olyan dinamikus folyamatokat rögzíthetsz, mint például. építkezés, napfelkelte vagy virágzás, felgyorsított videókban.

Reolink Duo 2 LTE

A Reolink Duo 2 LTE bármilyen időjárásban működik

A Reolink Dual 2 LTE vezeték nélküli kamera kialakítása megfelel az IP66-os szabványnak a fokozott tartósság érdekében, és ellenáll a zord időjárási körülményeknek, beleértve az esőt, a havat, az erős hideget és a hőséget is. A Reolink olyan csúcskategóriás rögzítőket kínál, amelyek folyamatos felvételt biztosítanak a csatlakoztatott kamerákról, ennek köszönhetően alkalmas például egy nagy családi ház, egy társasház vagy egy üzletház számára is.

Reolink Duo 2 LTE

A Reolink Duo 2 LTE IP kamera főbb jellemzői

  • 4G LTE támogatás
  • Intelligens mozgásérzékelés - Emberek, autók és háziállatok különválasztása más tárgyaktól
  • Kettős lencse - 180°-os látószög
  • Beépített akkumulátorral vagy napelemmel működik (opcionális tartozék)
  • 10 400mAh újratölthető akkumulátor
  • 2K+ felbontás (4,608 × 1,296; 6 Mpx)
  • Színes éjszakai látás 30 méterig
  • 6× digitális zoom
  • IP66 szabvány szerinti vízállóság
  • Kétirányú audio

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás GSM

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, Windows, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Elemes, USB-s
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh

Tulajdonságok

Használat Beltéri, Kültéri
Kivitel Bullet
Forgás Kézi
Egyéb funkciók PIR szenzor, Forgás
Érzékelés Mozgás, Állatok, Autók
Audio Beépített mikrofon, Beépített hangszóró, Kétirányú hang
Értesítés E-mail, Mobil
Riasztás Hang

Videó

Videó kompresszió H.265

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa SD, Cloud
Interfész MicroSD/SDHC slot, Mobil kapcsolat támogatása
Memóriakártya nyílása MicroSD
SD kártya max. méret 128 GB

Méretek

Szélesség 103 mm
Magasság 56 mm
Mélység 195 mm

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  Reol23_03
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Duo 2 LTE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15