Oldal frissítése

RC81_RC16011

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RC81_RC16011

Elromlott a régi porszívód és újat szeretnél vásárolni? Ha igen, akkor felkeltheti érdeklődésedet ez a(z) HOOVER porzsák nélküli porszívó. Ez a modellvariáns perfektül alkalmas szőnyegre, kemény padlóra és kárpitozáshoz. Ezenkívül könnyen megbirkózik a szőnyegek tisztításával. A puha anyagból készített kerekei nem karcolják meg a padlót. A tiszta levegőt a(z) epa szűrő szavatolja. A felszívott szennyeződést és port tartályba gyűjti, amelyet porszívózás után könnyen kiüríthetsz a szemeteskukába. A(z) HOOVER porzsák nélküli porszívó megörvendeztet a(z) 75 dB zajszintjével, ami még kellemesebbé teszi a munkát. Ha sokszor porszívózol, akkor vásárlásnál vedd figyelembe a súlyát is, ami 4,95 kg. Emellett a méretei 30,7 × 34,8 × 45 cm.

A(z) RC81_RC16011 porzsák nélküli porszívó fontosabb paraméterei

  • Tökéletesen alkalmas szőnyegre, kemény padlóra és kárpitozáshoz
  • Zajszintje csak 75 dB
  • Hatótávja: 8 m
  • A(z) RC81_RC16011 porszívó bemenő teljesítménye: 800 W
  • A csomagban ezek a kiegészítők találhatók: kárpit szívófej, kefés szívófej, puhított kerekek, padlószívófej és résszívó
  • A(z) HOOVER által gyártott porszívó szűrőjének típusa: EPA szűrő
  • Kábelének hossza: 5 m

A(z) RC81_RC16011 porzsák nélküli porszívó kiegészítői

A(z) RC81_RC16011 hatékonyságát a mellékelt tartozékok is tovább fokozzák. A leghasználatosabbak egyike az úgynevezett résszívó, melynek köszönhetően a porzsák nélküli porszívó probléma nélkül megtisztítja a nehézkesen hozzáférhető helyeket. A kárpitkefe segítségével nehézségek nélkül megszabadulhatsz a kanapén, a párnán és a kárpiton lévő állatszőrtől és apró szennyeződésektől. A sokoldalú körkefés szívófejjel kitakaríthatod a kis szőnyegeket. A(z) 8 m-es hatósugárral bíró HOOVER porzsák nélküli porszívó remekül alkalmas nagyobb méretű szobákba.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Puhított kerekek

Felület típusa

Felület típusa Szőnyeg, Kemény padló, Kárpit

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Padló, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa EPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 75 dB

Méret & súly

Szélesség 30,7 cm
Magasság 34,8 cm
Mélység 45 cm
Tömeg 4,95 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  CANBV920
Termékszám:  39001430
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15