Oldal frissítése

Razer Leviathan Mini

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Leviathan Mini

Az amerikai játéktartozékok gyártója új, kompakt hagszóróval lép a piacra, amely könnyen elfér az asztalon a számítógép mellett, beilleszkedik a nappaliba a játékkonzol mellé, vagy magaddal viheted bármilyen útra. A hangszóró kis méretének köszönhetően egyszerűen áthelyezhető. A csúcstechnológia és a kiemelkedő audio-programok lenyűgöző hangélményt biztosítanak játék, zenehallgatás vagy filmnézés közben.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli kapcsolat
  • Egyetlen feltöltéssel akár 10 órán át üzemképes
  • Kompakt méretek
  • Beépített mikrofon
  • Tökéletes hang

Otthon és útra egyaránt

A Razer Leviathan mini hangszóróval élvezheted a 24W összteljesítményű gazdag hangzást. Használhatod otthon, külömböző eszközökkel, vagy a természetben okostelefonoddal. A 10 órás üzemidőt a 2600mAh Li-ion akkumulátor biztosítja. Kompakt méretével és praktius tokjával, amely a csomag része, bárhol elfér, és mindig kéznél lehet.

További előnye a két eszköz szinkronizálása, amellyel tökéletes sztereó hangzást kapsz.

Hangszóró és handsfree egyben

Ebben a tökéletes hangszóróban kiváló minőségű mikrofon található. A mikrofon Clear Voice Capture technológiát alkalmaz, amely kiváló hangátvitelt biztosít a hangszóró és a mobiltelefon között. Használhatod konferencia-hívásoknál is.

Vezeték nélküli Bluetooth aptX® és NFC

A Razer Levithan mini Bluetooth technológiával rendelkezik, amelyen keresztül egyszerűen csatlakoztathatod a különböző eszközökhöz, kábel nélkül. Az aptX® technológia olyan minőségben továbbítja a hangot, hogy felismerhetetlen a kábelen keresztüli kapcsolat esetén nyújtott hangminőség és a vezeték nélküli kapcsolatnál nyújtott hangminőség közötti különbség. A hangszóró emlékszik a már egyszer párosított eszközökre, és így a második csatlakozás csak egy kattintást vesz igénybe. Mint egy hozzáadott bónuszként szolgál a NFC technológia, amellyel könnyen csatlakoztatható a mobiltelefon, tablet vagy laptop.

 

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, NFC

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 2 600 mAh
Lejátszási idő 10 óra

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz
Kód:  MR072ds6d
Termékszám:  RZ05-01570100-R3G1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15