Oldal frissítése

Raspberry Pi Model B 2

4,9 104 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Raspberry Pi Model B 2

Miniatűr számítógép verhetetlen áron

A csodálatos RASPBERRY Pi miniPC utódja megtartja annak minden előnyét, de egy nagy teljesítményű négymagos processzorral és elődjénél kétszer több RAM-mal van ellátva. Tökéletesen szolgálhat multimédia központként a nappaliban, akár a televízió mellett is. Erre a célra tökéletesen megfelel a nagy teljesítményű grafikus chip, mely kompozit kimenettel és olyan HDMI csatlakozóval van ellátva, mely képes a hang átvitelére. A legtöbb rendelkezésre álló formátum lejátszható vele. Lehetővé teszi a H.264 videó lejátszását, melynek sebessége akár 40 Mbps is lehet, amely megfelel a Blu-ray minőségének. Hálózati kártya csatlakoztatásával ugyancsak alkalmas az interneten való böngészésre.

 

Nagy rugalmasság

A számítógép alaplap formájában kerül forgalomba, minden szükséges hardverrel felszerelve, kivéve a tárolási lehetőséget. Az SD kártya szolgál operációs rendszerként, melynek minimális nagysága 2 GB. Az új processzornak köszönhetően Linux disztribúciók használata is engedélyezett, valamint biztosítva van a Microsoft Windows 10 és a Google Android támogatása is. 

Érdekes komponens az USB porttal való feltöltés lehetősége, amennyiben a fogadóeszköz (például televízió) nem haladja meg az 1 wattot. Szintén használható számítógépként, mely könnyen adaptálható automatizálási területeken, valamint tárgyak biztosítására. Ezekre a célokra a programozók minden bizonnyal értékelni fogják a GPIO csatlakozást. A 4 USB csatlakozó az egér, a billentyűzet, a pendrive valamint egyéb külső merevlemez csatlakoztatását is lehetővé teszi.

További információk:

Az adapter nem tartozék, 5V / 2A adapter ajánlott.

 

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer operációs rendszer nélkül

Csomag tartalma

A csomag tartalma Használati utasítás

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Típus

A gép típusa Mini PC

Processzor

Processzor sorozat ARM
Processzor modell Broadcom Quad-Core BCM2836
Processzor frekvencia 0,9 GHz (900 MHz)
Processzormagok száma 4 ×

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Broadcom
Videókártya modell VideoCore IV

Felszerelés

Alap felszerelés Memóriakártya olvasó

Szín és dizájn

Szín Zöld
Ház mérete Micro Tower

Rendszermemória

RAM memória mérete 1 GB

Kimenetek

USB 2.0 4 ×
Grafika HDMI
Egyéb LAN, Fejhallgató/hangszóró kimenet

Szekrény

Szélesség 85 mm
Magasság 21 mm
Mélység 56 mm
Tömeg 0,05 kg

Tulajdonságok

Platform Raspberry Pi
Kód:  RK100a3
Termékszám:  Raspberry-Pi-2B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20