Oldal frissítése

Rapoo

Rapoo banner

Rapoo - az innováció jegyében

A kínai Rapoo vállalat úttörő szerepet tölt be a vezeték nélküli perifériák fejlesztésében és gyártásában. Első nagy sikerét alig két évvel az alapítása után, azaz 2007-ben érte el, amikor a vállalat bemutatta az első, a 2,4 GHz-es frekvenciasávot használó eszközt. Ma a Rapoo egerek és billentyűzetek a kivételes dizájn és a prémium minőség garanciái, amelyeket a világ legmagasabb követelményeinek megfelelő, korszerű gyárakban készítenek. A vállalat víziója változatlan - továbbra is irányt szabni és áttörni a vezeték nélküli technológia határait.

Rapoo Multi-mode

A Rapoo Multi-mode minden platformon használható

A Multi-mode egy innovatív technológia, amely lehetővé teszi a Rapoo Bluetooth egerek és billentyűzetek egyidejű használatát akár négy eszközzel, az iOS és Android operációs rendszerek támogatásával. Egyetlen kattintással válthatsz a tablet, a Windows PC, az iPhone és a MacBook között. A több üzemmód a hatékonyság teljesen új szintjét hozza el, amit imádni fogsz.

    Rapoo Multi Mode - hogyan működik dióhéjban.

    Rapoo Multi Mode - egy egér és billentyűzet használata több eszközön.

    Rapoo billentyűzet

    A Rapoo billentyűzet ideális megoldást kínál a kényelmes gépeléshez, multimédiás vezérléshez vagy játékhoz. A Bluetooth és a WiFi technológiák megbízható csatlakoztathatóságot garantálnak, míg a lekerekített sarkokkal ellátott membrános billentyűk klasszikus, alacsony profilú és choclet kivitelben maximális pontosságot és kényelmet biztosítanak. Egyes modellek touchpaddal vannak felszerelve, amely könnyedén helyettesíti az egeret. A játékrajongóknak készültek a VPRO sorozatú gamer billentyűzetek.

    Rapoo billentyűzetek
    Rapoo egerek

    Rapoo vezetékes és vezeték nélküli egerek

    A Rapoo vezeték nélküli egerek minden kategóriában kaphatók. Ergonomikus egérre van szükséged az irodába, vagy esetleg egy programozható gamer egérre az esti gamer partihoz? A Rapoo mindenre tud megoldást. A tökéletes kialakítás, a precíz érzékelők és a hosszú akkumulátor-üzemidő biztosan az előnyödre válik, emellett Bluetooth, WiFi vagy intelligens többmódú csatlakoztathatóság is a rendelkezésedre áll. A Rapoo gamer egerek programozható gombokat és villámgyors reakcióidőt is kínálnak.

    Paraméterek módosítása
    47 termék

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB10