Oldal frissítése

Rapoo VPRO VH600 RGB fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rapoo VPRO VH600 RGB fekete

Fedezd fel az egyedülálló hangélményt!

Ötletes tervezés és egyedülálló hangzás, ez az, amit a Rapoo VPRO VH600 gamer fejhallgatónak hála Te is átélhetsz. Végre megtapasztalhatod a minőség és az egyedi kivitelezés előnyeit, amelyet minden játékos irigyelni fog. Emeld hát a játékélményt profi szintre!

Minőségi mikrofon

A fejhallgató nagyon érzékeny mikrofonnal rendelkezik, hogy tökéletesen tudj kommunikálni a csapattársaiddal. Többé már nem fordulhat elő, hogy a fontos helyzetekben nem hallanak meg Téged. Emellett biztosan értékelni fogod a praktikus kihúzhatós elhelyezését is.

A profi gamer élményért

A fejpánt rendkívül puha párnázottsággal rendelkezik, ráadásul még állítható is, így még a legmagasabb igénnyel rendelkező játékosok elvárásait is felülmúlja. A legnehezebb küldetések során értékelni fogod a memóriahabos fülpárnákat is, amelyek semmi esetben sem zavarnak majd a teljes összpontosításban.

Színes világ

A fejhallgató egyedi design és LED-es háttérvilágítás ötvözete, amely garantálja a a játék tökéletes hangulatát. Engedd át magad a 16 millió szín varázsának, amelyek nagyban hozzájárulnak az egész fejhallgató megjelenéséhez. Ezzel aztán az egész környezeted elkápráztatod majd!

Strapabírásból jeles

A minőségi alapanyagok a Rapoo VPRO VH600 fejhallgató alfáji és omegái. Válaszd ezt az ellenálló fejhallgatót, amely még a durvább bánásmódot is kiállja!

Játékmánia

A Rapoo VPRO VH600 fejhallgatóval minden játék igazi élmény lesz. Mindent meghallasz majd a gránátok robbanásától kezdve az ellenség lövésein át egészen az ellenség apró lépéseiig. Ne habozz, fordítsd ezeket a tulajdonságokat a saját előnyödre, és lepd meg őket! Ezzel a fejhallgatóval mindig egy lépéssel előrébb fogsz járni, mint a versenytársaid.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JV724dd

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05