Oldal frissítése

Rapoo VPRO VH200 Fekete RGB Gaming

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rapoo VPRO VH200 Fekete RGB Gaming

Fedezd fel a kivételes hangzást

A Rapoo VPRO VH200 kreatív tervezésű és egyedi hangzást biztosít a tökéletes játékélmény érdekében. Élvezd a minőséget és az új design-t. Mindenki irigyelni fogja tőled a profi szintű játékélményt.

Nagy érzékenységű mikrofon

A fejhallgató mikrofonja nagy érzékenységű, így zavartalanul kommunikálhatsz csapattársaiddal játék közben. Nem kell többé amiatt aggódnod, hogy nem hallasz meg fontos információt a fontos helyzetekben. A mikrofon kihúzható és kényelmesen be tudod magadnak állítani.

Profi játék

A fülkagylók extra párnázottak, a fejpánt pedig állítható, így a legnagyobb igényű játékosok elvárásainak is megfelel. A legnehezebb küldetések során biztosan nagy hasznát fogod venni a memóriahabos fülkagylóknak, amelyek rendkívül kényelmesek és segítenek koncentrálni.

Egyedi színvilág

Az egyedi design és a LED-es háttérvilágítás gondoskodnak a tökéletes hangulatú játékról. Merülj el a színkavalkádban, amelyek jelentősen javítják az összbenyomást. Ezzel a fejhallgatóval mindenkit el fogsz kápráztatni!

Elképesztően ellenálló

A Rapoo VPRO VH200 fejhallgatót minőségi anyagok alkotják. Vedd meg ezt a tartós fejhallgatót, amely jól bírja a gyűrődést.

Játék mánia

Bármilyen játékot is játszol, a Rapoo VPRO VH200 fejhallgató biztosan mindig remek élményt fog nyújtani. Hallani fogd a gránát robbanását, a fegyverek ropogását és az ellenség közeledését. Ez egy hatalmas előny a számodra, aminek köszönhetően meglepetésszerűen lecsaphatsz az ellenségre! Ezzel a fejhallgatóval mindig egy lépéssel előrébb leszel.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JV724c
Termékszám:  VH200 Black

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10