Oldal frissítése

Rapoo V1000 mat gaming egérpad

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rapoo V1000 mat gaming egérpad

A Rapoo V1000 egérpad számítógépes játékokhoz ideális. Speciálisan kialakított, emlékező felülete, minden egérmozgást rögzít. Az egérnek szorosan tűzött szegélye van, ami ebben az árkategóriában nem általános. A szegélynek köszönhetően nem sérted fel vagy karcolod meg a csuklódat. Alja csúszásgátló anyagból készült, így nem kell aggódnod játék közben az elcsúszás miatt sem.

Legfontosabb jellemzők

  • Gaming egérpad
  • Hőkezelt anyag
  • Alja csúszásgátló anyagból készült
  • Precíz kidolgozás és design
  • Tűzött szegély
  • Szín: kék

Precíz kidolgozás és design

Az egérpad hihetetlenül puha, vastagsága mindössze 3 mm. Szeélye pontosan tűzött, így biztosan meggátolja a véletlen kicsúszást. Rugalmas, de formáját mindig megtartja. Hőkezelt többszálú felülete lágy, és maximális kényelmet biztosít.

Méretek:
444 × 355 × 3 mm

Tömeg:
256 g

Kód:  JV7151a
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05