Oldal frissítése

Rapoo 7200P 5GHz piros

4,5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rapoo 7200P 5GHz piros

Rapoo 7200p 5GHz

Megszakítás nélküli jelátvitel

Engedd meg, hogy bemutassuk számodra ezt a rendkívül érdekes és megfizethető árú RAPOO 7200P egeret! Mindenki tetszését elnyeri majd a megbízható 5,8 GHz-es vezeték nélküli kapcsolatának köszönhetően, amely biztosítja számára a megszakítás nélküli jelátvitelt. Tudniillik a 2,4 GHz-es frekvencia áltlában ki van téve a zavarás veszélyének a Bluetooth vagy WiFi eszközök által.


Kompakt és kényelmes

A kompakt méreteinek és a tökéletes ergonómiájának köszönhetően kiválóan alkalmas a laptopokhoz, akár utazásokra, akár pedig irodai használatra. Kialakítását tekintve megfelel jobbkezesek és balkezesek számára egyaránt. A hosszú munkaórák kényelméről a puha anyaga gondoskodik, amely az egér mindkét oldalán felhasználásra került. Ráadásul hogy mégjobban személyreszabhasd az egered, ez a modell rendelkezik még egy 500 és 1000 DPI értékek közötti kapcsolóval is.

Rapoo 7200p 5GHz

Rapoo 7200p 5GHz

Hosszú elemélettartam

A csomagolásból természetesen nem hiányozhat a kicsi és alig észrevehető USB vevőegység a maga miniatűr méreteivel. A vevőegységet elég csupán bedugni egy tetszőlegesen kiválasztott USB portba, és már minden el van intézve. Az egér tápellátásáról egy AA elem gondoskodik, amely a fejlett és takarékos energiafelhasználásának köszönhetően akár 9 hónapot is kibír, ugyanis a RAPOO 7200P automatikus kikapcsolással büszkélkedhet, amely abban az esetben aktiválódik, ha az egér semmilyen mozgást nem érzékel.

Legfontosabb előnyök:

  • 5G vezeték nélküli jelátvitel zavarás elleni védelmmel
  • 500/1000 DPI-s állítható optikai szenzor
  • Rendkívül kényelmes fogás
  • Az elemélettartam akár 9 hónapos is lehet készenléti üzemmódban

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 6,4 cm
Magasság 3,6 cm
Mélység 11 cm

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész USB, Vezeték nélküli USB vevőegység
Elem típusa AA

Egér használata

Típus Irodai
Felhasználási mód szerint Balkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 1 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül

Szín

Szín Piros
Kód:  JV709c
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20