Oldal frissítése

Rapoo 7100p 5GHz szürke

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rapoo 7100p 5GHz szürke

Ez a Rappo 7100p vezeték nélküli optikai egér a lehető legjobb választás a számítógépekhez, egyes tévékhez, vagy akár egy-egy utazás során is.  Az eszköz a modern, nem mindennapi design révén jó fogást biztosít és tökéletesen illeszkedik a kézbe. Az egér oldalán két programozható gomb, középen pedig egy 4D görgetőkerék található. A Rappo 7100p egyik legelőnyösebb tulajdonsága kétségtelenül ez a 4 irányú görgetőkerék, amelynek segítségével a dokumentumok és weblapok lefelé, felfelé, valamint mindkét oldalra görgethetőek, így biztosítva az egyszerűbb és gyorsabb munkát, illetve böngészést. Az egér rendelkezik egy nagy teljesítményű, beépített optikai érzékelővel, amely az 500 és 1000 DPI közötti azonnali váltást kínálja fel az igényeknek megfelelően, és garantálja a gördülékeny, pontos mozgáskövetést. Az eszköz egy nano USB vevőegységgel csatlakozik a számítógéphez, így kis méretének köszönhetően nem zavaró a használat során.

Megbízható 5 GHz-es technológia

A Rappo 7100p magas frekvencián való működéséből fakadóan kevésbé érzékeny a más eszközök jelei által keltett interferenciára, mivel a legtöbb vezeték nélküli készülék a 2.4 GHz frekcenciát használja. A 2,4 GHz-es sávval szemben az 5 GHz-es jel sokkal stabilabb és erősebb, és hatótávolsága 360° -os szögben eléri a 10 métert.  Ráadásul, az új energiatakarékos technológiának köszönhetően, az egér által használt elemek élettartama akár 18 hónap is lehet.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompatibilis számítógéppel vagy TV készülékkel
  • Jobbkezesek számára
  • 2 gomb az eszköz oldalán + 4D görgetőkerék
  • Választható 500 DPI vagy 1000 DPI felbontás
  • 5 GHz-es technológia a más eszközök okozta interferencia kiköszübölésére
  • Elemek megnövelt élettartama
 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 6,6 cm
Mélység 10,5 cm

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Vezeték nélküli USB vevőegység

Egér használata

Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 1 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói DPI-váltás
Görgő Oldalra billenthető

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül
Üzemidő 18 hónap

Szín

Szín Szürke
Kód:  JV714a

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20