Oldal frissítése

Rapoo 7100p 5GHz piros

4,2 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rapoo 7100p 5GHz piros

Rapoo 7100p 5GHz

Modern design és kényelmes felhasználás

A Rapoo 7100p egy nem hétköznapi modern dizájnnal rendelkező egér, a vizuális oldalak mellett pedig jó fogást biztosít, a teljes tenyér körbeöleli felületét. A vezeték nélküli kapcsolat kényelme a mini vevőegységen keresztül 5 GHz-es sávban működőképes! Ez megakadályozza, hogy a 2,4 GHz-es frekvencia megakadályozza az egér zökkenőmentes működését. Kétségtelenül rendkívül kedvező tulajdonsága a 4 irányú görgetőkerék, amellyel dokumentumokat és weblapokat lefelé és felfelé, egyik oldalról a másikra irányulóan lapozhat végig.


Beállíthatóság és megtakarítások

Ha a sebesség és mozgás nem felel meg elvárásaidnak, akkor válaszd ki a megfelelő felbontást az elérhető 500 DPI vagy 1000 DPI közül. Amikor a készüléket áthelyezed bizonyára értékelni fogod az egérben elhelyezett slotot az készülék alján, valamint egy gombot, amely bekapcsolja/kikapcsolja az egeret, amivel energiát takaríthasz meg!.

Rapoo 7100p 5GHz

Rapoo 7100p 5GHz

Megállíthatatlan jelátadás

Ellentétben 2,4 GHz-es jellel az 5 GHz jel sokkal stabilabb és megbízhatóbb egér felhasználást biztosít. A normál bútorok nem képezhetnek akadályt, így az egér biztosítja a megbízható felhasználást akár a számítógéptől távolabb helyen is. Az 5 GHz-es felhasználásnak köszönhetően az egér egy szélesebb sávot biztosít, így sokkal kevésbé valószínű, hogy a jövőben kölcsönös interferencia lépne fel más készülékekkel szemben.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 10,5 cm
Mélység 6,6 cm

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész USB, Vezeték nélküli USB vevőegység

Egér használata

Típus Irodai
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 1 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Oldalra billenthető

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül
Üzemidő 18 hónap

Szín

Szín Fekete, Piros
Kód:  JV701
Termékszám:  10830

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15