Oldal frissítése

Rapoo 7100p 5GHz fekete

4,6 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rapoo 7100p 5GHz fekete

Rapoo 7100p 5GHz

Modern design és kényelem

A Rapoo 7100p nem mindennapi, modern designja jó fogást biztosító oldallap és megfelelő tenyértámasz formájában ölt testet. A vezeték nélküli kapcsolat kényelmét az 5 GHz-es sávban mini vevőegységen keresztül biztosítja! Ez megakadályozza a zsúfolt 2,4 GHz-es frekvenciára jellemző interferenciát. Egyik előnyös tulajdonsága kétségtelenül a 4 irányú görgetőkerék, amellyel a dokumentumokat és weblapokat lefelé és felfelé, illetve oldalra is lapozhatod.


Állíthatóság és megtakarítások

Ahhoz, hogy a sebesség és a mozgás megfeleljen az elvárásaidnak, 500 vagy 1000 dpi közül választhatsz. Utazáskor használd az egér alján található tároló rekeszt, amelyet a vevőegységnek alakítottak ki, valamint a ki/bekapcsoló gombot, hogy kikapcsold az egeret, amivel energiát takaríthatsz meg.

Rapoo 7100p 5GHz

Rapoo 7100p 5GHz

Megállíthatatlan jel

A 2,4 GHz-es sávval szemben az 5 GHz-es jel sokkal stabilabb és erősebb. A hagyományos bútorok képtelenek útját állni, így az egér megbízható élményt nyújt. Mivel az 5 GHz-es egy szélesebb sáv, így sokkal kevésbé valószínű, hogy a jövőben interferencia lépne fel.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 6,6 cm
Mélység 10,5 cm

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész USB, Vezeték nélküli USB vevőegység

Egér használata

Típus Irodai
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 1 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Oldalra billenthető

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül
Üzemidő 18 hónap

Szín

Szín Fekete
Kód:  JV714
Termékszám:  10829

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10