Oldal frissítése

RABALUX

Rabalux világítás – banner

RÁBALUX: Stílusos magyar lámpák és világítás

Az 1993-as alapítását követően a magyar RÁBALUX vállalat gyorsan megalapozta pozícióját az otthoni világítástechnikai piacon. A 12 európai országba szállított termékei ma a megbízhatóságra, a gazdaságosságra és a kiegyensúlyozott ár/teljesítmény arányra helyezik a hangsúlyt. A kínálatban kültéri, kerti, fali, mennyezeti és gyermekeknek szánt világítótestek, valamint csillárok, spotlámpák és egyéb lámpák is szerepelnek. A RÁBALUX lámpák számos divatos, de egyaránt klasszikus, időtálló kivitelben is kaphatók, amelyek soha nem avulnak el.

Kültéri világítás Rabalux

A RÁBALUX kültéri világítás stílusos és tartós

A szél- és esőállóság igazán fontos tényezők a kültéri világítás kiválasztásakor. Minden modern kialakítású RÁBALUX kültéri lámpa legalább IP43-as védettséggel rendelkezik – ez megvéd a külső hatásoktól, például a minden irányból érkező fröccsenő víztől. A kültéri lámpák tartós anyagokból, például rozsdamentes acélból készülnek. A beépített LED fényforrások nagyon kellemes természetes vagy meleg fehér fényszínt biztosítanak.

RÁBALUX beltéri lámpák az egész házba

A beltéri világítás szinte az egész otthont képes átalakítani. A megfelelően megválasztott és elhelyezett világítással minden szoba teljesen másképp nézhet ki. A fő fényforrást a mennyezeti és függőlámpák biztosítják, kiegészítő világításként pedig a RÁBALUX asztali vagy állólámpák, illetve a dekoratív és a spot fali lámpák állnak rendelkezésedre.

Rabalux beltéri lámpák
Okos világítás Rabalux

RÁBALUX okos világítás extra funkciókkal

Ma már az intelligens eszközök, köztük az okos világítás korát éljük. Olyasmit kínálhatnak számunkra, amit más lámpák nem: a fényerő, a színhőmérséklet és a kibocsátott fény színének szabályozásának lehetőségét, vagy más nagyszerű funkciókat, amelyek valóban élvezetesebbé teszik a mindennapokat. A RÁBALUX okos lámpák beépített LED-fényforrással és minimalista kialakítással készülnek, mivel a funkcionalitásra összpontosítanak. Ezeket a lámpákat távirányítóval vagy a telefonon illetve táblagépen elérhető alkalmazásokkal lehet könnyedén vezérelni.


Paraméterek módosítása
570 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05