Oldal frissítése

RABALUX Marshal 4110

5 1 értékelés
12 890 Ft

RABALUX Marshal 4110

A Rabalux dekoratív lávalámpa a Marshal sorozatból tökéletesen illeszkedik minden modern enteriőrbe, otthon és irodában egyaránt. A lámpa fényforrása egy E14-es foglalatú izzó (használhatsz hagyományos izzót, valamint energiatakarékos vagy LED-es izzót is) és legfeljebb 25 W teljesítményű. A Rabalux a Marshal 4110 lávalámpa esetében műanyag és üveg kombinációját választotta - mindezt vonzó ezüst-narancs színű kivitelben, amely elegáns megjelenést kölcsönöz a lámpának.

A Rabalux Marshal 4110 lámpa főbb jellemzői

  • dekoratív lávalámpa vonzó kialakítással
  • vonzó ezüst-narancs design
  • műanyag és üveg stílusos kombinációja
  • tompított fény, amely tökéletesen kiegészíti a hangulatot.

Bármely modern belső térbe illeszkedik

A Marshal dekoratív lávalámpa magassága 42 cm. Fő előnye a stílusos és érdekes design, amely illeszkedik a modern belső terekhez. A védettségi fok IP20. Egyszerűen csomagold ki a lámpát, és máris világíthatsz, vagy élvezheted a nyugtató lámpatest pihentető látványát. A lávalámpa színes viasz alapján működik, amely a lámpa meggyújtásakor és felmelegítésekor olvadni és mozogni kezd. A lámpa halvány fényt bocsát ki, amely remek hangulatot teremt, de központi fényforrásként nem alkalmas.



Paraméterek

További tulajdonságok

További tulajdonságok Kapcsolóval

Fényforrás

Fényforrás Izzó (tartozék)
Foglalat E14
Villanykörték száma 1

Tulajdonságok

Hosszúság 0,42 m
IP védelmi fokozat IP20
Kód:  RBLXd11
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4110
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20