Oldal frissítése

QuickCast Bundle

QuickCast Bundle

Ezzel a modullal könnyen átviheted a prezentáció tartalmát a vetítővászonra, és mindezt bármely HDMI csatlakozóval ellátott eszközről. A modul egy adóegységből és egy vevőkészülékből áll. A vevőkészüléket egy projektorhoz kell csatlakoztatni, míg az adóegységet egy tablethez, egy mobilhoz vagy egy számítógéphez, amelyről kezelheted a prezentációt. A QuickCast Bundle-on keresztül történő továbbítás nem igényel semmilyen speciális szoftvert vagy kábelezést, és ráadásul támogatja az összes nagy felbontású audiovizuális formátumot is.

QuickCast Bundle

QuickCast Bundle

A QuickCast Bundle vezeték nélküli modul legfontosabb jellemzői

  • Kompatibilis HDMI csatlakozóval ellátott mobiltelefonokkal, tabletekkel és számítógépekkel
  • Két rész - vevőkészülék és adóegység
  • A vezeték nélküli hatótávolság: 10 m
  • Különböző üzemmódok
  • Egy dokkoló állomással, amelyhez legfeljebb 3 adóegység csatlakoztatható, és HDMI kábelekkel kapható
  • Egyszerű telepítés (nincs szükség speciális szoftverre)

Szabadulj meg a kábelektől a tárgyalótermekben

A QuickCast Bundle modul mindkét része egyszerűen csatlakoztatható a projektorhoz és a forráseszközhöz, valamint egyetlen gomb megnyomásával bemutathatod a prezentációd a jelenlévő kollégáidnak. Ezáltal nem kell aggódnod a felesleges kábelezés miatt.


A QuickCast Bundle üzembe helyezése nem nehéz

A modul üzembe helyezése nem igényel speciális szoftvereket. Amire szükséged van, az egy projektor és egy HDMI kimenettel rendelkező eszköz, amelybe csatlakoztatod a QuickCast Bundle-t.


Az előadó igényeihez igazított üzemmódok

A QuickCast Bundle többféle üzemmódot kínál a felhasználó számára. Mindegyikük az előadó különböző körülményeihez és szükségleteihez igazodik.

Üzemmódok:

  • Extended Screen - több tartalom jelenik meg, de viszont a fontos adatok (pl. a számok) rejtve maradnak
  • Duplicate Screen -  megosztható ugyanaz a tartalom a helyiségben lévő többi számítógép képernyőjére (akár 245 számítógép)
  • Second Screen - a tartalom csak más számítógépeken jelenik meg

A QuickCast Bundle lehetővé teszi a prezentálást PC-ről, tabletről és mobilról

A QuickCast Bundle modul lehetővé teszi a prezentálást bármely HDMI kimenettel rendelkező eszközről. Ide tartoznak a MacBookok, a Windows operációs rendszeren futó notebookok, az okostelefonok és a tabletek is.


Akár 3 adóegység is elegánsan feltölhető egyszerre

A QuickCast modul dokkoló állomásához akár 3 adóegység is csatlakoztatható egyszerre, valamint maga a feltöltés körülbelül 2,5 órát vesz igénybe. Az állomás belsejében pedig tárolóhelyet találsz a HDMI kábel, az adapter vagy az egyéb tartozékok eltárolásához.


A QuickCast Bundle modul HDMI hosszabbító kábelekkel kapható

A csomagolás a QuickCast Bundle modulon kívül két HDMI hosszabbító kábelt is tartalmaz - az egyik az adóegységhez és a másik pedig a vevőkészülékhez.


Paraméterek

Interfész

Grafikus bemenet HDMI

Méretek

Szélesség 15,5 cm
Magasság 15,5 cm
Mélység 35,6 cm
Kód:  WZ0Qc1a
Termékszám:  QCBundle
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20