Oldal frissítése

Optoma projektor

Optoma projektor

Optoma projektorok

Számos elektronikai gyártó nagy múltra tekint vissza. Az Optoma márkát, a projektorairól legismertebb gyártót azonban csak 2002-ben alapították. Az Optoma Corporation rövid történelme azt is jelentette, hogy új projektekbe kellett kezdeni. Az Optoma projektorokat ezért főleg a népszerű 3D épületvetítésre vetítésre, vagy mozivetítésre használják, de minőségüket már a házimozi rendszerkben is élvezhetik az ügyfelek.

4K Optoma projektor

4K Optoma projektorok

Ha kicsit is fontos számodra a minőség, akkor a 4K rövidítés nem lesz idegen számodra. Ez nagy felbontást és így rengeteg részletet is jelent. Az Optoma a 4K projektorokról is ismert - kínál modelleket otthoni használatra igényes nézők számára, valamint olyan professzionális DLP projektorokat is, amelyeket mozik számára terveztek, ahol kiválóan teljesít a HDR technológiának, a lézervilágításnak vagy a Rec.709 színes film szabvány használatának köszönhetően.

Optoma házimozi projektorok

Megéri-e a projektor otthoni használatra? Határozottan igen: egy igazi filmrajongó tudni fogja a különbséget a házimozi és a televízió között. Az Optoma házimozi projektorok ára alacsonyabb, mint a televízióké. Viszont élvezheted a Full HD vagy UHD felbontást, a nagy kontrasztot és a vászonra kivetített kép összetéveszthetetlen benyomását. Az Optoma házimozi projektorai lehetővé teszik, hogy minden este ugyanazt az élményt élvezhesd, amit egy moziban kapnál.

Optoma házimozi projektor
irodai Optoma projector

Optoma irodai projektorok

Prezentációk, információmegosztás, előadások, beszámolók. Sikeresebben tudod kezelni ezeket a tevékenységeket, ha helyesen el tudod magyarázni és bemutatni a kívánt anyagokat. Pontosan ebben segítenek az Optoma irodai vagy interaktív projektorai, amelyeken táblázatokat, webes tartalmat, és animációkat jeleníthetsz meg. Az irodai vetítők fontos jellemzője a nagy fénykibocsátás, amely lehetővé teszi, hogy nappali fényben is vetíthess anélkül, hogy a fény tompításával kellene foglalkoznod. Ezért teljesítményét nem veszélyezteti az értekezlet ütemtervének esetleges megváltoztatása sem.

Paraméterek módosítása
87 termék

Optoma projektor

Az Optoma igyekszik a tartozékok terén is kiszolgálni a vásárlókat. Más gyártókkal összehasonlítva például szélesebb a tartó- és állványk9n8lata. Ez az előnye, ha egy gyártó csak egy szegmensre fókuszál.

Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10