Oldal frissítése

Proscenic M8 PRO

4,7 17 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Proscenic M8 PRO



A Proscenic M8 PRO robotporszívóval két eszközt kapsz egyben

A Proscenic M8 PRO robotporszívót kemény padlók és szőnyegek porszívózására, valamint feltörlésre tervezték. A robotporszívó képes feltérképezni a teret 360°-os tartományban, felismerni a nyitott területeket és akadályokat, majd kitakarítani a lakást.



A Proscenic M8 PRO robotporszívó bázisa a por ürítésére és töltésre szolgál

A porszívóval együtt kapsz egy bázist is a Proscenic M8 PRO porszívó automatikus  feltöltéséhez és a por ürítéséhez. A bázis porzsákkal van felszerelve. A porzsák elég nagy, méretei 160 × 150 mm, ezért elég sokáig ki fog tartani, mielőtt ki kell cserélned. A porszívó képes felismerni, ha lemerül az akkumulátora, vagy ha tele van a portartálya, és ilyenkor megkeresi a bázist. A tartály kiürítése vagy az akkumulátor újratöltése után automatikusan folytatja a takarítást ott, ahol abbahagyta. A Proscenic porszívó 5200 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amellyel hosszú  ideig, akár 256 percig képes takarítani.



Porszívózás vagy felmosás egy eszközzel

A Proscenic M8 PRO robotporszívóval kiválaszthatod, hogy porszívózni akarsz-e, vagy felmosni. Fel van szerelve egy 280 ml-es portartállyal és egy 300 ml-es víztartállyal. Felmosáskor a felhasznált vízmennyiség három szintje közül választhatsz.



Boost funkció a szőnyegek porszívózásához

A Proscenic M8 PRO robotporszívó érzékeli, hogy szőnyegeket vagy kemény padlót porszívóz-e, és a teljesítményét is ennek megfelelően állítja be. Ha szőnyegpadlóra fut, akkor a maximális teljesítményre vált. A szőnyegzónából való kilépés után automatikusan visszatér a normál teljesítményre. A Proscenic porszívóval három tisztítási mód közül is választhatsz. Csendes üzemmóddal rendelkezik állandó tisztításhoz, normál üzemmóddal a napi tisztításhoz és erős üzemmóddal a mélytisztításhoz.



Számos kiegészítő

A Proscenic M8 PRO robotporszívó nemcsak bázissal, adapterrel és törlési tartozékokkal rendelkezik, hanem tartalék zsákokat, szűrőket, keféket, törlőruhákat, távirányítót és tisztító kefét is kapsz a csomagban.

Proscenic M8 PRO Robot vacuum cleaner

A Proscenic M8 PRO robotporszívó főbb jellemzői

  • A Proscenic M8 PRO robotporszívót kemény padlók és szőnyegek porszívózására, valamint törlésére tervezték
  • A porszívóval egy bázist is kapsz porszívó feltöltéséhez és a por automatikus ürítéséhez
  • A Proscenic porszívó 280 ml-es portartállyal és 300 ml-es víztartállyal van felszerelve
  • Három tisztítási mód közül választhatsz
  • Értékelni fogod az alacsony, 80 dB-es zajszintet
  • A porszívót a ProscenicHome mobilalkalmazással vezérelheted
  • Támogatja az Alexa és a Google hangsegédeket

Proscenic M8 PRO Robot vacuum cleaner

A porszívó alacsony zajszinttel rendelkezik

A Proscenic M8 PRO továbbfejlesztett rendszerrel rendelkezik a pornak a porszívóból a bázisba történő továbbítására, ami mindössze egy lefelé húzásra csökkent a porszívóból. Egyenes vonalban történik, így az ürítés közbeni zajszint 80 dB-re csökken.


Proscenic M8 PRO Robot vacuum cleaner

ProscenicHome alkalmazás

A Proscenic M8 PRO robotporszívó jól működő alkalmazással vezérelhető közvetlenül mobiltelefonról, és támogatja a 2,4 GHz-et. A takarításhoz több térképet is képes tárolni, és mindig kiválaszthatod, hogy mely szobákat szeretnéd takarítani. Ezt a lehetőséget különösen a többszintes házakban tudod kihasználni. Az alkalmazás előre beállított módokkal rendelkezik, például általános takarítás, osztott takarítás, egy adott hely vagy helyiség takarítása vagy felmosás. Választhatsz olyan digitális akadályokat is, ahol a porszívó nem takaríthat.

Proscenic M8 PRO Robot vacuum cleaner

A porszívó vezérlése hangsegédek segítségével

A Proscenic M8 PRO robotporszívó kompatibilis az Alexa és a Google hangsegédeivel.


Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa Törlés, Nedves tisztítás, Száraz tisztítás

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 1
Szintkülönbség leküzdése 2 cm
Funkció Automata feltöltés, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi, Google Asszisztens, Amazon Alexa
Tulajdonságok Távirányító

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 5 óra
Működési idő 256 perc
Akkumulátor kapacitása 5 200 mAh

Porszívó típus

Szín

Szín Fekete
Kód:  PRORV504
Termékszám:  M8 PRO

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05