Oldal frissítése

PRITT

A Pritt könnyű, tiszta és biztonságos ragasztást biztosít

A Henkel 1969-ben lefektette a ragasztás új korszakának alapjait, amikor bemutatta a világnak az első ragasztórudat. Az évek során a Pritt a minőség szinonimájává vált. A termékek széles választéka, mint például a ragasztópálcikák, folyékony ragasztók, hibajavítók vagy innovatív ragasztógumik használhatóak az iskolában, otthon vagy akár az irodában is. A Pritt megadja, amire szükséged van ahhoz, hogy kifejezhesd kreativitásod. Emellett a vállalat nemcsak a termékek hatékonyságára, hanem a környezetbarát gyártásra és a felhasználók biztonságára is hangsúlyt fektet. Ez teszi a Pritt márkát az iparág vezetőjévé és környezettudatos partnerré.

A Pritt ragasztó a tökéletes ragasztás kulcsa

Fedezd fel a Pritt ragasztók széles választékát, hogy művészi ötleteid a következő szintre emelhesd. A papír, karton vagy fotók gyors és pontos ragasztása gyerekjáték a Pritt ragasztó segítségével. A folyékony ragasztók ezután eredeti és fantáziadús alkotásokhoz vezetnek majd. A tökéletes befejezéshez és az egyszerű csomagoláshoz próbáld ki a ragasztóhengereket, amelyeknek rugalmas hegye egyenletes felhordást biztosít. A Pritt ragasztók nemcsak a funkcionalitást, hanem az alkotás örömét is elhozzák.


Hibázni emberi dolog, a javításokat a Pritt korrektor pedig elvégzi

A Pritt korrektorok használatával már nem kell tartani a hibáktól. A rugalmas hegyű és könnyen használható korrektortoll ideális a kisebb területek kijavításához, míg a gyorsan száradó formulájú folyékony korrektor kiváló fedést biztosít még hosszabb szövegek esetén is. Ezek az innovatív eszközök nem csak a javításokról szólnak, hanem a magabiztosság és ragyogó munka kulcsai is egyben, akár az iskolában, akár bárhol máshol. A Pritt korrektorok garantálják a tökéletes eredményt minimális erőfeszítéssel.


Pritt Multi Fix gumi: falakhoz és ajtókhoz való tökéletes ragasztás

Ne hagyd figyelmen kívül az innovatív Multi Fix ragasztógumit sem, amely sokoldalú és könnyen eltávolítható megoldást kínál. A szegek vagy ragasztószalagok eme újrafelhasználható alternatívája megkönnyíti a különféle papírok falra, ajtóra vagy ablakra történő rögzítését. A Pritt Multi Fix segítségével bármely dekoráció pillanatok alatt elkészíthető, miközben minden tiszta és rendezett marad.

Paraméterek módosítása
24 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10