Oldal frissítése

PRIMEROS

Primeros óvszerek

Primeros óvszerek - garantált minőség a bolygónk védelmében

A Primeros óvszerek gyártásának több mint egy évszázados hagyománya van. A vállalat büszke a fenntarthatóságra, a környezettudatosságra, az állatfajok védelmére és a globális felmelegedés elleni aktív küzdelemre. Céljait magas minőségű fogamzásgátló eszközök gyártásával éri el, amelyek 100%-ban természetes anyagokból készülnek. Válassz a Primeros széles termékválasztékából, hogy segíthess támogatni bolygónk egészségét.

Vegán Primeros óvszerek

A Primeros óvszereket nem tesztelik állatokon

Míg sok más márka kénytelen állati kazeint használni a gyártás során, a Primeros óvszerek kizárólag tisztán növényi eredetű anyagokból készülnek. Ennek köszönhetően néhány hét alatt lebomlanak a természetben. Alapos laboratóriumi vizsgálatokat csak emberi őssejteken végeztek, állatokon soha sem. A Primeros óvszerek ezért mind a vegánok mind minden állatbarát számára alkalmasak.

A Primeros óvszerek megfelelő forrásból származó latexből készülnek

A Primeros óvszerek tisztességes kereskedelemben előállított latexből készülnek, amely a Maláj-félszigetről származik, ahol a helyi családi tulajdonban lévő gumiültetvényeken nő. A fákból kinyert latex nedvét addig alakítják tovább, amíg kiváló minőségű anyagot nem kapnak a Primeros óvszerek gyártásához. A kereskedelem tisztességességét az őshonos alkalmazottak fair munkakörülményeiről szóló tanúsítvány garantálja.

Természetes latex alapú Primeros óvszerek
Primeros óvszerek – gyártás

A Primeros óvszerek környezetbarátok

Minden Primeros óvszert a fenntartható fejlődés eszméjének megfelelően gyártanak. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy 70 %-ban a kisméretű manufaktúra üzemeltetéséhez szükséges villamos energia napenergiából származik. Ezenkívül az egész folyamat kizárólag esővizet használ, amely a trópusi Észak-Malajziában bőségesen rendelkezésre áll. Védd a természetet a Primeros óvszerrel Te is.

Paraméterek módosítása
23 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10