Oldal frissítése

Prestigio Bőrhűtő szett

16 790 Ft

Prestigio Bőrhűtő szett

A finom borok szerelmeseinek stílusos kiegészítője otthonra és vendéglátóhelyekre egyaránt alkalmas. A Prestigio borhűtő szett hűti és optimális hőmérsékleten tartja a bort. A készlet tartalmaz egy speciális hidegakkumuláló géllel ellátott tokot, egy vákuumdugót speciális beépített pumpával a felesleges levegő eltávolításához, és egy pezsgősdugót. A Prestigio borhűtő tokot egyszerűen hagyd lehűlni a fagyasztóban, majd helyezd a palackra. A bor gyorsan lehűl, majd megtartja az ideális hőmérsékletet. A készlet luxus csomagolásban kerül forgalomba, így kiváló ajándéknak is.

készlet a bor hűtéséhez

Speciális hűtőtok

A speciális géltok segítségével ideális hőmérsékleten tálalhatod az italt. A hüvelyt a fagyasztóban lehűtheted, majd az üvegre helyezheted. Ints búcsút a terjedelmes és nem praktikus jégtartályoknak, és szerezd be a Prestigio hűtőtokot.

készlet a bor hűtéséhez

A pezsgő tárolása

A készlet tartalmaz egy dugót a pezsgősüveg szoros lezárásához, amely így megőrzi az ital finom ízét.

készlet a bor hűtéséhez

Vákuumdugó palackhoz

Nem töltötted ki a teljes üveg bort, és nem szeretnéd, ha az ital minősége romlana? Használd ki a Prestigio vákuumos palackdugó előnyeit, amely szorosan lezárja a palackot, és a beépített vákuumszivattyú segítségével eltávolítja a felesleges levegőt a palackból.

A Prestigio borhűtő szett legfőbb jellemzői

  • Lehetővé teszi a bor hűtését és optimális hőmérsékleten tartását, hogy a megfelelő ízt élvezhess
  • A Prestigio borhűtő szett stílusos, lakonikus kialakításának köszönhetően bármilyen konyhai vagy otthoni bárbelsőbe illik
  • A stílusos kiegészítő luxus csomagolásban található, így kiváló ajándék minden borkedvelők számára
  • A speciális hidegakkumuláló géllel ellátott tok gyorsan lehűti a bort, majd fenntartja az ideális hőmérsékletet
  • A vákuumdugó szorosan lezárja a palackot
  • A speciális beépített szivattyú lehetővé teszi a felesleges levegő eltávolítását
  • A Prestigio borkészlet tartalmaz egy pezsgősdugót is

Kód:  PRESV981
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PWA101CS

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15