Oldal frissítése

Precíziós Energizer AA (HR6-2400mAh)

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Precíziós Energizer AA (HR6-2400mAh)

Energizer NiMH akkumulátorok egy nagyszerű választás a hordozható elektronikus eszközök. Ideális eszköz a nagy fogyasztás, például digitális fényképezőgépek, PDA-k, GPS, MP3 lejátszó, DVD, rádió stb MDA. Az elemek gyártják a legújabb technikákat a minőségi anyagok, és ezáltal biztosítja a megbízható működést a berendezés. Akkumulátor maximális teljesítményt nyújt minden alkalommal.Az egyik díjat, akkor a kép elemekkel akár 400 digitális képeket.Elemek töltöttségének legfeljebb egy év, amikor nincs használatban.

A digitális fényképezőgépek is eltarthat akár 7-szer hosszabb, mint a hagyományos akkumulátorok. Elemek előre feltöltve, akkor azonnal.

sajátosságait

  • hosszú akkumulátoros működés
  • új technológia, alacsony önkisülés
  • száz újratöltési ciklusok
  • Feszültség: 1,2 V
  • Kapacitás: 2400 mAh

Paraméterek

Típus

Akku mérete AA ceruzaelem (LR6)
Kód:  XP2150a
Termékszám:  635429
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10