Oldal frissítése

Energizer

Energizer

Energizer – összehasonlíthatatlan teljesítmény és kapacitás

Az Energizer egy amerikai vállalat, amely 1896 óta látja el energiával a világ különféle létesítményeit. A vállalat már a megalapítás óta az akkumulátorok piacának kialakítására, formálására és megújítására, valamint előremozdítására öszpontosít. Célja a folyamatos fejlesztés és minőségi termékek előállítása, amelyek világszerte emberek millióinak életét teszik könnyebbé. Az Energizer vállalat hatása az olyan áttörést hozó termékekkel teli lenyűgöző portfóliójában érhető tetten, mint például az eldobható és az újratölthető elemek bármelyik fajtája, a zseblámpák és a fejlámpák. Ma az Energizer a világ legnagyobb akkumulátorgyártója és vezető szerepet tölt be a környezetbarát innovációk terén – az első nehézfémek nélküli, nagyobb teljesítményű, hosszabb élettartamú elemek és újrahasznosított papírból készült ökocsomagolás – mindez a 2022-es év folyamán.

Energizer elemek

Hosszú élettartamú, egyszer használatos Energizer elemek

Az Energizer eldobható elemei kétségtelenül portfóliójuk egyik sarokkövei, és kétféle összetételben kaphatók. A lítium elemek hosszabb élettartamot és szélsőséges hőmérsékletekkel szembeni ellenállást biztosítanak, míg az alkáli elemek sokkal nagyobb védelmet nyújtanak a szivárgás ellen és többféle méretben kaphatók. Mindkettő 11-szer tovább bírja, mint a hagyományos elemek, 33%-kal könnyebbek és akár 20 évig is tárolhatóak. Ráadásul a széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, legyen szó akár AA, AAA, C, D vagy 9V-os elemekről.

Környezetbarát és előnyös, újratölthető Energizer elemek

Az egyik legnagyobb újítás az Energizer újratölthető nikkel-fém-hidrid elemei. Ezek akár 1000 töltési ciklussal, készüléktől függően akár 500 perces élettartammal és akár 5 éves üzemidővel büszkélkedhetnek. A versenytársakkal összehasonlítva az Energizer elemek 6x hosszabb élettartamúak, és 4 %-ban újrahasznosított elemeket használnak. Az újrahasznosítással és az újratöltéssel nemcsak a hulladék mennyiségét csökkentik, hanem pénzt is megtakarítanak. Az Energizer újratölthető elemeit töltővel együtt is megvásárolhatod, vagy más típusú elemekhez külön is beszerezhetsz egyet.

Energizer újratölthető elemek
Energizer zseblámpa

Sötét helyeken világíts az Energizer zseblámpával

Az elemek mellett a vállalat a minőségi világítással is büszkélkedhet. Az Energizer zseblámpái strapabíró kialakításúak és IPX7-es vízvédelemmel rendelkeznek, így akár terepre vagy építkezésekre is bátran magaddal viheted őket. A szilárd markolat a zsírral szembeni ellenállást is biztosítja. A fejlett LED-technológiának köszönhetően gyakran többféle fényerősséget kínálnak 115 és 2000 lumen között, egészen 200 méterre is képesek világítani és akár 40 órán át is működnek. Az Energizer fejlámpák kényelmes, stabil pántokkal és intenzív LED-ekkel vannak felszerelve. Ezért jól jönnek majd az éjszakai séták vagy a munka során.

Paraméterek módosítása
25 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15