Oldal frissítése

Powerplus

powerplus

Powerplus - innovatív termékek barkácsolóknak

A Powerplus a Varo csoport része, amely nemzetközi szereplő a szórakoztató elektronikai és szerszámok piacán. A Powerplus olyan termékek széles választékának gyártására és forgalmazására összpontosít, amelyek megkönnyítik a munkát az otthon, a kertben és az építőiparban. Termékeik teljesítményüknek és tartósságuknak köszönhetően világszerte elnyerték a vásárlók bizalmát. A vállalat az innováció és a technológiai fejlődés iránti elkötelezettségéről ismert. Felismeri továbbá a környezetvédelem és a bolygóra gyakorolt negatív hatás minimalizálásának fontosságát.

 powerplus akkumulátoros fúrógép

A Powerplus kielégíti a kézművesek és a barkácsolók igényeit is

A Powerplus termékek széles választékát kínálják a professzionális kézművesek és a barkácsolók igényeinek kielégítésére. Kaphatók fúrók, csiszolók, gyaluk, fűrészek, keverők, forrólevegős és olvasztó pisztolyok. Az egyik legkiemelkedőbb és legnépszerűbb szegmens a vezeték nélküli program, amely csúcskategóriás vezeték nélküli szerszámokat tartalmaz. Ezek a termékek nagy teljesítményű akkumulátorokkal vannak felszerelve, amelyek hosszú élettartamot és gyors töltést garantálnak.

A Powerplus minden kertet felvirágoztat

A Powerplus széles termékválasztékkal rendelkezik, amelyek célja a kert karbantartásának és gondozásának megkönnyítése. Segítségükkel professzionális eredményeket érhetsz el, és élvezheted a gyönyörű kültéri teret. Kínálatunkban benzines és elektromos fűnyírókat, kultivátorokat, bozótvágókat, víznyírókat vagy szivattyúkat is találsz. Ezek a termékek nagy teljesítményű motorokkal és funkciókkal vannak felszerelve a hatékony és könnyű munkavégzés érdekében.

powerplus akkumulátor
powerplus szerszámok

A Powerplus-szal készen állhatsz minden kihívásra

A Powerplus különböző termékeket kínál az autók karbantartásához és ápolásához is. Ezek közé tartoznak az autóakkumulátor-töltők és a magasnyomású mosók. A márka megoldásokat kínál abban az az esetben is, ha az építkezésen vagy a műhelyben végzett munkáját kedvenc rádióállomásaid hallgatásával szeretnéd érdekesebbé tenni - értékelni fogod a kemény körülményeknek ellenálló rádiókat. A Powerplus száraz és nedves porszívók választékával is rendelkezik, amelyek segítenek tisztán tartani a munkaterületet.

Paraméterek módosítása
144 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15