Oldal frissítése

PowerCube Original USB kék

4,7 168 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 7 490 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 7 270 Ft/db

PowerCube Original USB kék

Dobd fel otthonodat vagy irodádat az elegáns és funkcionális PowerCube Original USB-vel, amely két USB portot kínál. A PowerCube Original USB egyedülálló megoldást jelenthet az áttekinthetetlen kábelhalmaz problémájára. A vonzó design-nak és modern vonalvezetésnek hála akár dekorációként is megállja a helyét otthon vagy az irodában. Ez a divatos szín kitűnően illeszkedik bármilyen környezetbe.

A PowerCube Original USB négyféle aljzatot (250V, 16A, 3 680 W), két USB portot (2.1 A, 2 x 5 V) valamint gyerekzárat kínál és földelést is kapott. Az aljzatok nem blokkolják vagy zavarják egymást. Egyszerűen variálható más PowerCube változatokkal.


Miért egyedülálló a PowerCube Original? 

Hozzáférhető

Praktikusan elhelyezhető aljzatok, amelyeket számos módon kihasználhatsz. A csatlakoztatott készülékek nem akadályozzák egymást, mint a hagyományos hosszabbító kábeleknél vagy adaptereknél. Akkor sem történik bonyodalom, ha nem szabványos, hanem nagyobb méretű kimeneteket csatlakoztatsz adapterek vagy akkumulátor töltők formájában.

Kapacitás

Kényelmesen csatlakoztathatsz négy elektromos berendezést, valamint a két USB portnak köszönhetően egyidejűleg töltheted mobil eszközödet is. Az Original USB csatlakozót közvetlenül a fali aljzatba dughatod, vagy kombinálhatod a hosszabbított "Extended" változattal.


Tervezés

Elegáns megjelenés. Hála a modern design-nak, bármely enteriőr díszévé válik a PowerCube, amely termékcsalád számos díjat nyert már. Az egyik legismertebb elismerése a Red Dot Design Award.


Kiterjesztés

A PowerCube különféle formákban és színekben kapható. Egyszerűen összekapcsolhatod más PowerCube termékkel, így létrehozhatod az igényeidnek leginkább megfelelő kombinációt. Válassz ki annyit, amennyire szükséged van, hogy csatlakoztathasd az elektromos készülékeket.


Biztonság

Minden típusú, tanúsítvánnyal rendelkező PowerCube-ot szigorú kritériumok szerint alaposan teszteltek. A termékek földeltek és tartalmaznak gyerekzárat is. Minden egyes PowerCube a nagyobb biztonság érdekében minőségi és tartós ABS műanyagból készült.

Paraméterek

Használat

Típus Elosztó/kapcsoló, Csatlakozók

Male csatlakozók

Csatlakozó

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus E-típusú dugvilla
1. Male konnektor - Száma 1 ×
1. Female konnektor - Típus E-típusú dugalj
1. Female konnektor - Száma 4 ×
2. Female konnektor - Típus USB-A
2. Female konnektor - Standard USB 2.0
2. Female konnektor - Száma 2 ×

Szabványok

Kábel szerkezete

Csatlakozó végződése Egyenes

Tulajdonságok

Maximális feszültség 250 V
Maximális áram 16 A
Csatlakozóaljzatok száma 4 db
Szín Fehér, Kék

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kivitel

Csatlakozóaljzatok száma 4 ×

Jellemző

Kimenetek száma 4

Típus

Töltő típusa Hálózati

Töltőáram

Fő kimenet típusa USB-A
Fő kimenetek száma 2
Fő kimenet maximális teljesítménye 10,5 W
Maximális kimeneti áram 2,1 A

Bemenetek & kimenetek

Kimenetek száma 2

Szín

Szín Fehér, Kék

Kivitel

Kivitel Kapcsoló nélküli
Kód:  NZE301b
Termékszám:  8718444082262
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05