Oldal frissítése

Elosztó aljzatok

A konnektor elosztó praktikus megoldást jelent, ha korlátozott helyen kell bővíteni az áramellátáshoz vagy adatátvitelhez rendelkezésre álló csatlakozók számát. Lehetővé teszik, hogy több eszközt csatlakoztathass egyetlen aljzathoz, ami ideális az otthonodban, az irodában vagy utazáskor. Mire kell figyelni dugalj elosztó választáskor?

Folytatás
Paraméterek módosítása
25 termék

Elosztó aljzatok

A Elosztó aljzatok kategóriában összesen 25 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05