Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sencor porszívók

Sencor porszívó

Sencor porszívók: segítenek otthonod tisztán tartásában

A Sencor porszívók gondoskodnak arról, hogy a lehető legmagasabb színtű tisztaságot tarthasd otthonodban. A hagyományos porzsákos és HEPA szűrős, porzsák nélküli porszívókon kívül elérhetők modern Sencor robotporszívók és rúdporszívók is. Mindegyik kiemelkedik nagy szívóteljesítményével, tartós felépítésével és egyszerű kezelhetőségével. Kiválóan alkalmasak bármilyen padlófelületre és szőnyegtípusra – könnyű és gyors porszívózást biztosítanak tökéletes eredmény mellett. A Sencor porszívók többféle kivitelben elérhetők.

Sencor rúdporszívó

A Sencor 2 az 1-ben rúdporszívó a nehezen elérhető helyekkel is megbirkózik

Az összes Sencor 2 az 1-ben rúdporszívó porzsák nélküli kivitelű, nagyteljesítményű, ugyanakkor mégis csendes és könnyű. Teljes mértékben forgatható forgókefés porszívófejjel és beépített LED-világítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően nem marad észrevétlen semmilyen szennyeződés. Egy Sencor kézi porszívót is szeretnél? Semmi akadálya. Csak vedd ki a rúdporszívóból a beépített kézi készüléket, amelyet használhatsz a kárpit vagy az egyébként kevésbé elérhető helyek takarításához.

A Sencor porzsákos porszívó játszva kitisztít bármilyen felületet

A Sencor porzsákos porszívó különlegesen csendes és kényelmes, teleszkópos gégecsővel szerelték fel. Számtalan különböző teljesítményben és színváltozatban elérhető. Ezek között a Sencor porszívók között megtalálhatod a legegyszerűbb és legkönnyebb modelleket, de akár a legkorszerűbb 4AAAA készülékeket is, amelyek bármilyen padlófelületen maximálisan helytállnak. A Clean Air HEPA H13 szűrőnek köszönhetően az allergiások, vagy a háziállattartók számára is kiválóak. A lehető legjobb eredmény érdekében kizárólag eredeti Sencor porzsákot használj ezekhez a porszívókhoz.

Sencor porszívó
Sencor porrzsák nélküli porszívó

A Sencor porzsák nélküli porszívó takarítás közben is kényelmet biztosít

A Sencor porzsák nélküli porszívó elsősorban hatékonyságával nyűgöz le. Nagyteljesítményű ECO motorral szerelték fel, amely rendkívül energiatakarékos és emellett 6 éves garancia is jár rá. A Sencor porzsák nélküli porszívó számtalan tartozékot is kapott. Egyes modellek akár 5 fokozatú szűrőrendszerrel is rendelkeznek, és a ciklonrendszernek köszönhetően tökéletesen elszigetelik a port a levegőtől. Minden bizonnyal értékelni fogod nagyszerű méreteit, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen szekrényben elférjen, ha épp nincs rá szükséged.

A Sencor robotporszívó elvégzi helyetted a takarítást

A Sencor robotporszívó nélkülözhetetlen segítővé válik mindenki számára, akinek nincs ideje a rendszeres porszívózásra. A készüléket a nap folyamán bármikor bekapcsolhatod és helyetted kitakarít – nagyon csendes, így a délutáni pihenésben sem fog megzavarni. A különféle programok kombinációjának köszönhetően a Sencor robotporszívó bármilyen padlófelület megtisztítására képes. Az egyes modelleknél elérhető UV-lámpa a láthatatlan baktériumok elpusztításáról is gondoskodik. A Sencor robotporszívó tökéletes allergiások és háziállat tartó családok számára.

Sencor robotporszívó
Paraméterek módosítása
267 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20