Oldal frissítése

Sencor álló porszívók

Sencor álló porszívók

Sencor álló porszívók

A Sencor álló porszívók iránt valóban nagy a kereslet. Az újratöltés tekintetében a takarítás során nem fog akadályozni semmiféle kábel, és nem kell konnektorokat sem keresgélned. További előnye, hogy még a legtávolabbi helyiséget is könnyedén elérheted anélkül, hogy a kábel hossza korlátozna. A nők pedig értékelni fogják a szép formatervezésüket is. A Sencor álló porszívók nagy hatékonyságú LED-es fényszórókkal, hosszú élettartamú akkumulátorokkal és magas teljesítményű szívóerővel rendelkeznek, amelyek alapos tisztítást biztosítanak otthonodban vagy lakásodban egyaránt. Tökéletesen működnek szőnyegeken, lépcsőkön, kemény padlókon, kanapékon, ágyakon, ablakpárkányokon, vagy bárhol, ahol csak szeretnéd. Sokuknak kihúzható feje van, így például kényelmesen porszívózhatsz akár az autódban is. A ciklon szűrőrendszernek köszönhetően eltávolítják a részecskéket a levegőből. A szűrők a mikroszkopikus porszemcsék akár 99%-át is képesek eltávolítani, így kiválóan alkalmasak allergiások, kisgyermekes családok és asztmások számára is.

Sencor akkumulátoros rúdporszívók

Sencor akkumulátoros rúdporszívó

Nagyszerű segítő, melynek előnyei a mobilitás és a könnyű kezelhetőség. Alkalmas kisebb területek mindennapi tisztítására. Nagy szívóteljesítmény, hosszú akkumulátor-üzemidő, LED-világítás, mindez alacsony zajszint mellett lenyűgöz mindenkit. További pozitívum a HEPA szűrő jelenléte, amely különösen fontos az allergiások számára, mivel ennek köszönhetően a porszemcsék és allergének akár 99,99%-át is képes eltávolítani.

Sencor 2 az 1-ben álló porszívó

A Sencor 2 az 1-ben rúdporszívó ráadásul felmosó funkcióval is rendelkezik. A Sencor álló porszívók itt is büszkélkedhetnek LED-diódákkal, amelyek segítségével jobban láthatod a szennyeződéseket. Ismét értékelni fogod a HEPA-szűrők jelenlétét, így az allergiások otthonában több mint jó szolgálatot nyújtanak.

Sencor álló porszívók
Paraméterek módosítása
35 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20