Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Samsung porszívók

Samsung porszívó

Samsung porszívók a tiszta háztartásért

A Samsung márka talán inkább a mobiltelefonjairól és televízióiról ismert, de a több mint 80 éves múltra visszatekintő dél-koreai cég portfóliója ennél sokkal szélesebb. A Samsung már régóta elkötelezett a minőségi háztartási eszközök és gépek fejlesztése iránt, amelyekkel teljesen berendezheted otthonod. És mivel minden háztartásban szükség van rendszeres takarításra, a Samsung porszívókat is gyárt, amelyek maximálisan megfelelnek bármilyen kihívásnak. A Samsung porszívók tervezése, mind a álló- és robotporszívók esetében, a kompakt és könnyű kialakításra, valamint a nagy teljesítményre helyezi a hangsúlyt. A csúcskategóriás szűrésnek köszönhetően a Samsung porszívók kiválóan alkalmasak allergiások számára is.

Samsung porszívók - Samsung robotporszívó

A Samsung robotporszívó kitakarít helyetted

A Samsung robotporszívók a legjobb segítőtársak a takarításban. A porszívózás nem lesz többé a hétvége fő feladata. Samsung robotporszívód vezérlését kényelmesen elvégezheted a mobiltelefonodon keresztül. Néhány egyszerű érintéssel beállíthatod a takarítási időt és útvonalat, és a Samsung porszívó elvégzi a többit. Intelligens érzékelői gondoskodnak arról, hogy még a legszorosabb rések és alacsony bútorok alatti helyek se maradjanak ki, mivel karcsú kialakításának köszönhetően szinte bárhová befér.

A Samsung álló porszívó a mikro szennyeződésekkel is megbirkózik

A Samsung álló porszívó elegáns karcsú testével a legfinomabb port is felszívja a kemény padlókról és a résekből egy puha szövetből készült, antisztatikus ezüsttel ellátott speciális kefének köszönhetően. A Samsung a felhasználó tisztaságát is szem előtt tartja. A mosható tartály kiürítése elvégezhető az összegyűjtött szennyeződéssel való érintkezés nélkül, a Jet Samsung porszívó sorozat többlépcsős szűrése pedig a veszélyes részecskék és allergének 99,999%-át is képes felfogni.

Samsung álló porszívó

A Samsung robot- és álló porszívók - milyen egyéb funkciókat kínálnak?

Akár Samsung robotporszívót, akár álló porszívót választasz, számos nagyszerű funkcióra számíthatsz.

  • A Samsung robotporszívók hosszú élettartammal, minimális porral, hatékony kefével és maximális szívóteljesítménnyel is büszkélkedhetnek, amelyet a porszívó saját maga állít be a tökéletes tisztítás érdekében. Természetesen az elegáns design is magától értetődő.
  • A Samsung álló porszívók nagyon könnyűek, ami megkönnyíti a kezelésüket, ráadásul a könnyű tisztítás érdekében forgatható fejjel rendelkeznek. A nagy szívóteljesítményt és a tisztább levegőt a Jet Cyclone szerkezet biztosítja. A sokoldalú készlet lehetővé teszi, hogy a lakás minden pontján képes legyél porszívózni.
    • Egyes Samsung álló porszívók LCD-kijelzővel is rendelkeznek, amely több nyelven képes tájékoztatni az aktuális állapotáról (az akkumulátor hátralévő élettartama, a szívóerő vagy akár a beragadt kefével kapcsolatos problémákról).

A Samsung porszívókat rendeltetésük szerint is kiválaszthatod

A konkrét típus mellett a Samsung porszívó típusát a felhasználási cél szerint is kiválaszthatod.

A tartozékok központi szerepet játszanak a Samsung porszívók esetében

A Samsung porszívók tartozékai magában foglalják a rendszeresen cserélendő porzsákokat (a porzsákos modellek esetében) és a szűrőket, amelyek tökéletesen tiszta, porszemcséktől, szennyező anyagoktól és allergénektől mentes otthont biztosítanak. A Samsung porszívó esetében a szennyeződések felfogására szolgáló kimeneti szűrők cseréjére akkor lesz szükség, ha a porszívó szívóteljesítménye csökken.

A Samsung porszívók karbantartása rendkívül egyszerű

A hab a tortán a Samsung porszívó esetében a nagyon egyszerű és gyors karbantartás. A portartályok általában moshatóak, így egyszerűen kiüríthetők, majd kimoshatók. Ez higiénikusabb is, mint a por száraz ürítése, ami felkavarodik és csak kellemetlenségeket okoz.

Paraméterek módosítása
17 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05