Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Philips porszívók

Philips porszívók

A Philips porszívók tudják, mire van szükséged

Ha porszívót keresel, legyen az akár porzsák nélküli, vagy robot porszívó, a Philips termékeihez mindig bátran fordulhatsz. A Philips több, mint 120 éves tapasztalatával pontosan tudja, mire van szüksége a vásárlóknak, és figyelembe is veszi a termékei fejlesztése során. Az eredmény precízen kivitelezett, és praktikus porszívó, amely egyszerűbbé teszi az otthonod tisztán tartását.

Philips porzsákos porszívó

A Philips porszívók a takarítás szakértői

A Philips porszívók alacsony energiafogyasztással, kiváló teljesítménnyel, és minimális zajjal büszkélkednek. Nagy hatékonyságú HEPA13 szűrőt használnak, összegyűjtik a szennyeződések 99.95%-át, és a legapróbb részecskéket is. Az AirFlowMax technológia erősebb szívóerőt biztosít. A Philips porszívók az ECARF (Európai Központi Allergiakutató Alapítvány) minősítésével rendelkeznek, így alkalmasak az allergiában szenvedők számára. A TriActive szívófej a porszívózás három módját kombinálja - gyengéden és alaposan porszívózza a szőnyeget, felszívja a szennyeződéseket és nagyszerűen eltávolítja a port a falak és a bútorok mellett.

Szabadulj meg a porzsáktól a Philips porzsák nélküli porszívóval

Unod már a porzsákok vásárlását? Szerezz be egy Philips porszívót. A NanoClean technológia, amelyet a portartály használ, megakadályozza a por tapadását a tartály falára, és nem marad a levegőben. A por egyenesen a tartály aljába esik, ezzel könnyebbé téve a tartály ürítését. A PowerCyclone-nak köszönhetően a Philips porszívók kivételes szívóerőt biztosítanak. A Philips porszívókban a nagyon hatékony HEPA13 szűrő, és a különleges TriActive szívófej is helyet kapott. Emellett C szőnyegtisztítási hatékonysággal, és ECARF minősítéssel is rendelkeznek, így az allergiában szenvedők számára is alkalmasak. 

Philips porzsák nélküli porszívó
Philips rúdporszívó

A Philips rúdporszívó mindig kéznél van

Nem szeretnéd, hogy a takarításra használt eszközök sok helyet foglaljanak a lakásodban? Szerezz be egy Philips rúdporszívót. Helyettesíti a klasszikus porszívót, a kéziporszívót és a felmosót. Időt takarít meg, mert egyszerre szív és takarít is. A Philips rúdporszívók vékonyak, könnyűek és vezeték nélküliek. Akár 5 órán át is működnek egy feltöltéssel. A szennyeződések akár 97%-át is felszívják egyszerre. A Philips porszívók kiváló szűrőtechnológiával is rendelkezik - felszívja az allergének, a pollenek, és a legfeljebb 0.3 mikron méretű baktériumok 90%-át.

Philips porszívó kiegészítők

Akár különböző Philips porszívó szívófejeket, tartalék porzsákokat vagy szűrőket keresel, nálunk megtalálod. Például, speciális szívófejet a nagy morzsákhoz, vagy kefét a falak melletti takarításhoz, vagy akár 180 fokban forgó szívófejet a takarítás megkönnyítésére. A különleges Philips s porzsák segít a szennyeződés hipoallergén ürítésében, hiszen egyszerűen lezárhatóak és eltávolíthatóak a porszívóból. Háromféle anyagból készülnek - papírból, szintetikus és antiallergén anyagból. Minden porzsák alkalmas Philips és Electrolux porszívókhoz is. Ne felejtsd el a csereszűrőt sem, amelyet ajánlott évente egyszer cserélni. 

Philips porzsákok
Paraméterek módosítása
76 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05