Oldal frissítése

Polti Vaporetto Airplus PTEU0249

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Polti Vaporetto Airplus PTEU0249

0%

    Vysavač Polti

    Univerzális segítő

    A gőzzel való tisztítás forradalmian új megoldás. A Polti Vaporetto Airplus egy kompakt gőtisztító készülék, amellyel otthonod takarítása gyerekjáték. A gőztisztítóhoz Frescovapor patron tartozik, amely természetes összetevőkből készült, elnyeli a rossz szagokat, és kellemes meglepetésként friss illatot hagy maga után.


    Nagy gőznyomás

    A szívóerő és gőznyomás kívánság szerint beállítható. A készülék maximális gőznyomása 3 bar, ez a nagy nyomás lehetővé teszi a felületek mélytisztítását. A gyors hőfejlesztés öt percen belül működőképessé teszi a gőztisztítót.

    Vysavač Polti

    Vysavač Polti

    Számos nagyszerű tartozék

    Többféle kefe, gőzfúvóka és még sok hasznos eszköz segíti a takarítást. A Polti Vaporetto Airplus PTEU0249 készülék univerzális, sokoldalú segítőd lesz, amely hatékonyan hozzájárul otthonod tisztán tartásához.

    Paraméterek

    Tulajdonságok

    Teljesítményfelvétel 1 800 W
    Tartály térfogata 1,6 l
    Gőznyomás 3 bar
    Gőzáram mértéke 85 g/perc
    Kód:  PLT1041c
    Termékszám:  PTEU0249

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB05