Oldal frissítése

Plantronics RIG 400HX fekete

5 4 értékelés

Plantronics RIG 400HX fekete

Merülj el a lenyűgöző hangzásban a Platronics RIG 400HX Dolby gamer fejhallgatója segítségével. Nagy frekvenciatartományával kitűnő minőségben élvezheted a zenét, filmeket vagy játékokat. A fülpárnák lágy memóriahabból készülnek, így rendkívül kényelmesek és elég szélesek ahhoz, hogy kizárják a környezeti hangokat. A fejhallgató nagyon könnyű, és biztosan értékelni fogod az eltávolítható mikrofont, vagy a cserélhető fejpántot és fülpárnákat is. Ezt a modellt kifejezetten az X-box játékkonzolhoz fejlesztették, de az univerzális 3,5 mm-es csatlakozónak köszönhetően más platformokon is használhatod őket.

A Plantronics RIG 400HX DOLBY fekete fejhallgató előnyei

  • Magas frekvenciatartomány
  • Támogatja a térhangzást és a basszusfokozást
  • Dolby Atmos technológia
  • Érzékeny eltávolítható mikrofon
  • Puha memóriahabból készült fülpárnák
  • Állítható párnázott fejpánt
  • Különböző platformokhoz használható

Merülj el a hangzásban a Plantronics RIG 400HX DOLBY fejhallgatóval  

A kiváló minőségű 40mm-es hangsugárzók alacsony frekvencia rezonátorokon keresztül erősítik a basszust. Amint a nevéből is kitűnik, a Dolby technológiát is alkalmazza, amely nagyszerűen elosztja a térhangzást. Ezáltal sokkal pontosabban hozza a csatatéren zajló jelenetek akusztikáját, így felismered a zajok forrásának pontos irányát. 20-20 000 Hz frekvenciatartománnyal és 40 mW kimeneti teljesítmény mellett a virtuális világ szinte valósággá válik, és hív a cselekvésre.

Érzékeny és kivehető mikrofon

A Plantronics RIG 400HX DOLBY fekete fejhallgatóval sokkal több akusztikus részletet érzékelhetsz, ami fontos például a multiplayer játékokban. A csapattársaiddal egyszerűen kommunikálhatsz a game chaten, hiszen érzékeny mikrofonod is rendelkezésre áll. Kiválóan kiszűri a környezeti zajokat, így a többi játékos jól és egyértelműen hall téged. A mikrofon továbbá el is távolítható. Könnyedén kihúzhatod, amikor nincs rá szükséged, például mert csak zenét akarsz hallgatni. 

A Plantronics RIG 400HX DOLBY állítható 

A fejhallgató könnyű, ugyanakkor tartós designja is magával ragad majd. A fejpánt természetesen állítható, és könnyen cserélhető. A fülpárnák puha memóriahabból készülnek, amely pontosan követi a fül alakját, így növelve a környezeti zaj csökkentésének hatékonyságát. Szükség esetén könnyedén kicserélhetők. A 3,5 mm-es csatlakozónak köszönhetően minden platformhoz használható.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa 3,5 mm Jack
Kábel hossza 1,3 m
Kábelvezetés Kétoldali
Levehető kábel Nem

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hangerőszabályzás

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység 111 dB/mW
Hangszóró mérete 40 mm
Impedancia 32 Ohm

Mikrofon jellemzők

Irányjellemző Kör
Min. frekvencia 100 Hz
Max. frekvencia 10 000 Hz
Érzékenység -45 dB
Funkciók Eltávolítható

Tömeg

Tömeg 210 g

Platform

Platform PC, Xbox One
Kód:  MS030a57
Termékszám:  210570-05
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05