Oldal frissítése

Pitaka

Pitaka kiegészítők

PITAKA - csúcskategóriás és öko kiegészítők a felszerelésedez

A PITAKA a fáradhatatlan innovátor szinonimája, aki a csúcsminőségre, a formatervezésre, az új gyártási technológiákra és az anyaghasználatra összpontosít. A plagizálók erőfeszítései ellenére a márka továbbra is egyedülálló garancia a 100%-os minőségre és a megfelelő védelemre a fontos eszközök számára. A PITAKA azzal a céllal jött létre, hogy egyszerűsítse és javítsa ügyfelei életét olyan termékek kifejlesztésével, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet, és nagy hangsúlyt fektetnek az állatokkal, a természettel és a Földdel való együttélésre és kapcsolatra. Megalkuvást nem ismerő mottója az "ökológiai életmód, ökológiai termelés és ökológiai fejlődés".

Pitaka aramidszálak

A PITAKA márka aramidszálakat használ a gyártás során

Az aramid, az "aromatic polyamide" rövidítése, könnyű, tartós és nagy ütésállóságú anyag. Ez egy szintetikus szál, amelynek felhasználási területei széles skálán mozognak, beleértve a katonai és űrtechnológiát, az autóipart és a golyóálló védőfelszerelések gyártását. Puha tapintású, tökéletesen alakítható, és kiváló védelmet nyújt az eszközödnek. Az aramidszálak vékonyabbak, mint egy emberi hajszál, de az acélnál erősebb termékekké szőhetők.

PITAKA védőtokok mobiltelefonokhoz és tabletekhez

A PITAKA tokok nagy része 1500D aramidszálból készül. A D, a Denier rövidítése, az aramidszál lineáris sűrűségére utal. Az alacsony denier-számú szövetek általában puhák és selymesek, de nehezebb őket szőni. Az 1500D aramidszálhoz képest a 600D aramidszál puhább, de nehezebb vele dolgozni. Ezért sokkal ritkább alapanyag és tartozék készíthető belőle.

Pitaka case
Pitaka mobiltelefon-tartók

PITAKA tartók - megbízható rögzítés és töltés útközben

Csatlakoztasd mobiltelefonodat egy kézzel a PITAKA MagEZ Car Mount Pro mágneses tartóhoz, és biztos lehetsz benne, hogy töltés közben szilárdan a helyén marad, még a legrázósabb úton is. Telefonod mindig készen áll a következő használatra, gyorsan és egyszerűen, extra műanyag nélkül. Szerezd be a PITAKA tartókat műszerfalra, üvegre vagy szellőzőnyílásra történő rögzítéssel. A választás a tiéd.

PITAKA kiegészítők Apple Watch órához

Frissítsd fel Apple Watch órád stílusát a PITAKA kiegészítőkkel. Az aramidszálas tokok védik az órát és fokozzák a stílusát. A szénszál rendkívül ellenálló szakítás és nyomás esetén, és messze a legszilárdabb az összes szál közül. Mégis rendkívül könnyű és tartós, ami az egyik oka annak, hogy a PITAKA pántok készítéséhez használják. A szénszálas anyag emellett rendelkezik egy menő fekete-szürke stílussal is, amely nagyon vonzó és elegánsan néz ki.

Pitaka Apple Watch
Paraméterek módosítása
71 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20