Oldal frissítése

Pitaka MagMount Qi Wireless Dashboard Mount

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pitaka MagMount Qi Wireless Dashboard Mount

Az univerzális Pitaka Car Dashboard MagMount Qi egy nagyszerű módja annak, hogy a mobiltelefonod az autódban tarthasd. Úgy tervezték, hogy az autó üvegéhez vagy műszerfalához rögzíthesd, ahol tapadókoronggal és a műszerfal esetében egy speciális párnával biztonságosan rögzítheted. A csúszásmentes felülete szénszálas textúrákkal tökéletesen illeszkedik a készülékéhez. A Pitaka tartóba épített kilenc nagyon erős N52-T mágnes biztonságosan tartja a mobiltelefonod minden helyzetben. A Car Dashboard  MagMount Qi praktikus és rugalmas használatát a 360 °-ban forgatható csuklópánt biztosítja. A tartó támogatja a gyors töltést, és a telefont közvetlenül a tartóban is töltheted a Qi vezeték nélküli technológia segítségével, ha az okostelefonod ezt támogatja.

A Pitaka Car Dashboard MagMount Qi főbb jellemzői

  • Univerzális Pitaka mobiltelefon tartó, könnyen felszerelhető az autó szellőzőrácsába
  • A Pitaka MagMount tartók továbbfejlesztett generációja, még nagyobb tapadással
  • A tartó támogatja a Qi töltését
  • A MagMount Qi  praktikus 360 °-ban forgatható csuklója van
  • Magasság és oldal pozícionálható
  • A Pitaka tartót úgy tervezték, hogy bármilyen terepen történő vezetéskor biztonságosan tartsa a telefondod

Mi a Pitaka tartó egyedisége?

A Pitaka MagMount Qi Car tartó a biztonságos és tartós rögzítést nem a klasszikus mechanikai úton, hanem egy teljesen biztonságos mágneses megoldással éri el. Ez még gyorsabbá és könnyebbé teszi a használatát, mivel a telefont egy kézzel is gyorsan rögzítheted és eltávolíthatod a tartóból. A praktikus 360 °-os forgatható csukló lehetővé teszi a megfelelő szög gyors beállítását az igényeid szerint. Ez a tartó a 3. generációs Pitaka MagMount tartók családjába tartozik, és további javulást eredményez azáltal, hogy a beépített N52 mágnest N52-T korszerűsíti, és ezzel még jobb tapadást értek el. A tartók korlátozás nélkül is tökéletesen használhatók a Pitaka mobiltelefon borítókkal.

Erőteljes és biztonságos Pitaka MagMount Qi tartó

A Car MagMount Qi nem csak az okostelefonod gyors és egyszerű töltését teszi lehetővé, hanem a kényelmes szellőzőrendszerhez való rögzítésnek köszönhetően az akkumulátora élettartamát is meghosszabbíthatod, ellentétben a hagyományos tartókkal. A stílusos Pitaka tartó másik praktikus és biztonságos megoldása túlfeszültség, a túlmelegedés és a rövidzárlat elleni védelem.

A tartó nem kompatibilis az S9 / S9 Plus MagCase készülékekkel

Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Autóba
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja Mágneses
Tartó rögzítése Műszerfalra, Szélvédőre
Kód:  PITb14
Termékszám:  CMS3001Q

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15