Oldal frissítése

Pitaka MagMount CD Slot Mount

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pitaka MagMount CD Slot Mount

A Pitaka MagMount CD Slot Mount egy kiváló mobiltelefon tartó, amelyet úgy alakítottak ki, hogy az autórádió CD nyílásába lehessen rögzíteni. A szénszálas anyagú csúszásmentes felület biztosítja készüléke tökéletes tapadását. A Pitaka mobiltelefon tartóba épített tíz darab erős N52 mágnes biztosítja, hogy a készülék minden szituációban a helyén maradjon. Állítsa a mobiltelefon tartót (360°) az Önnek tökéletesen megfelelő pozícióba. A mobiltartó az egész utazás alatt biztonságosan a beállított pozícióban tartja a készüléket. A Pitaka MagMount CD Slot Mount kompatibilis az olyan telefonokkal, amelyek PITAKA MagCases tokkal vannak ellátva, vagy fémes a felületük, illetve bármilyen egyéb tokkal, amelyet fém lemezzel láttak el.

A Pitaka MagMount CD Slot Mount mobiltelefon tartó legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű telepítés az autórádió CD-nyílásába
  • Egyszerű és hatékony beállítás
  • Állítható magasság és oldalpozíció
  • 360° képes elfordulni
  • Elegáns design fekete színben
  • Pitaka tartó univerzális használatra
  • Biztonságos vezetés közbeni használatra tervezve

Miben egyedi a Pitaka mobiltelefon tartó?

A Pitaka tartó nem használ mechanikus megoldásokat a mobiltelefon rögzítéséhez. Csak helyezze telefonját a MagMount tartóhoz, vagy vegye azt el egyetlen érintéssel. A praktikus csukló 360 fokban forgatható, amelynek köszönhetően az okostelefon mindig a megfelelő pozícióba állítható.

Kód:  PITb03
Termékszám:  CMD001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05